Femz workshops en citygames

 

Events feesten

De leukste thema feesten en feesten op maat vier je bij
FEMZ locatie het Patronaat te Tilburg!

Heb je binnenkort iets te vieren? En ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de organisatie van het feest? FEMZ denkt graag met je mee! Je kunt een keuze maken uit een van de thema feesten die wij reeds hebben samen gesteld. Daarnaast helpen wij uiteraard ook graag bij het organiseren van een feest op maat. Zo zal deze volledig voldoen aan al je wensen en kijk je terug naar een geslaagd feest wat volledig bij jou / jullie past.

Feestlocatie Het Patronaat:

Onze feesten vinden plaats op onze feest,- en evenementen locatie Het Patronaat in het centrum van Tilburg. Deze beschikt over een zaal welke zich leent voor een intiemer feest vanaf 50 personen tot een uitbundig feest tot circa 650 gasten. Hier tussenin is natuurlijk nog van alles mogelijk. Wil je liever een feest op een andere locatie? Ook dit is mogelijk.

We hebben voor jullie een  compleet team met een dijk van ervaring in de evenementen branche klaar staan. Daarnaast werken we samen met een aantal professionals welke mede bij zullen dragen tot het succes van jullie feest!

Kortom wij nemen de zorg graag uit handen zodat jullie enkel hoeven te genieten van een geslaagd feest in Tilburg!