Femz workshops en citygames

 

Events feesten

De leukste thema feesten en feesten op maat vier je met
FEMZ!

Heb je binnenkort iets te vieren? En ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de organisatie van het feest? FEMZ denkt graag met je mee! Je kunt een keuze maken uit een aantal thema feesten die wij reeds hebben samen gesteld. Maar daarnaast helpen wij uiteraard ook graag bij het organiseren van een feest op maat. Zo zal deze volledig voldoen aan al je wensen en kijk je terug op een geslaagd feest wat volledig bij jou / jullie past.

Ook feestlocaties op maat:

Wij organiseren zowel feesten op onze feest,- en evenementen locatie Het Patronaat in het centrum van Tilburg. Daarnaast werken wij samen met tal van unieke locaties in de regio. Op deze wijze vinden wij altijd een passende locatie voor jullie feest of event! Van high end en modern tot informeel en landelijk en daar alles tussenin. 

We hebben voor jullie een  compleet team met een dijk aan ervaring in de evenementen branche klaar staan. Daarnaast werken we samen met een aantal professionals welke mede bij zullen dragen tot het succes van jullie feest!

Kortom wij nemen de zorg graag uit handen zodat jullie enkel hoeven te genieten van een geslaagd feest.