Femz workshops en citygames

FEMZ' Studio Tilburg

Een inspirerende locatie waar je je direct thuis voelt. Gezellig, huiselijk en verrassend zijn enkele reacties welke wij vaak van onze gasten terug horen.

In onze studio worden al onze creatieve, culinaire workshops en enkele van onze quizzen ontwikkeld en verzorgd. 

Daarnaast wordt deze locatie ook regelmatig ingezet als vergaderlocatie wanneer een groep even lekker out of the box wil denken.

Boven Breda

Dit is de vast uitjes locatie van waaruit wij onze activiteiten te Breda verzorgen. Bij Boven Breda maken we gebruik van 2 zalen welke een meer zakelijk karakter hebben maar daarnaast ook uitermate geschikt zijn voor familiedagen en vriendenuitjes.

Voor onze creatieve workshops met name voor vrijgezellenfeesten maken we gebruik van de lekker bonte benedenlocatie van Popo Catepetl. Daar wordt je gegarandeerd vrolijk van! 

Deze locatie heeft een eigen keuken. Er is hier dan ook van alles mogelijk in combinatie met food.

Camping Breehees Goirle

Bij Breehees kun je vanaf 2018 ook terecht voor een aantal van onze ludieke activiteiten. Bij Breehees ervaar je nog het echte boeren leven!  Met veel dieren, paardenstallen, weides, mais labyrint, speeltuin en meer! Kortom de ideale locatie voor alle feestelijke uitjes, vriendenweekenden en familiedagen met een informeel karakter!

In samenwerking met camping Breehees bieden we ook een aantal arrangementen in combinatie met BBQ, vervoer middels huifkar en meer! Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

De Voortse Loop Hilvarenbeek

Vanaf 2018 is De Voortse Loop te Hilvarenbeek ook het één van de locaties waar onze activiteiten worden aangeboden. Het is een prachtige en romantische boerderij hoeve met veel karakteristieke elementen in een prachtige landelijke setting.

Bij de Voorste Loop kun je naast onze activiteiten terecht voor heerlijke BBQ’s, Buffet diners, borrel en vergader arrangementen. Wil je meer weten over de mogelijkheden op deze prachtige locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Event locatie Lutherse Kerk te Breda

De Lutherse kerk is van origine een schuilkelder en is dan ook een van de verborgen schatten welke het centrum van Breda rijk is. De kerk heeft een prachtige kelder welke vroeger dienst deed als keuken. Nu is dit het toneel van menig evenement. De grote zaal is al even adem benemend en biedt ruimte aan grotere gezelschappen.

Van vergader arrangement tot (personeels)feest deze bijzonder locatie biedt legio mogelijkheden voor elke gelegenheid. De kerk is bespreekbaar voor groepen vanaf 50 personen. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Events locaties

Hierboven vind je enkele van de locatie die met regelmaat het toneel zijn van onze uitjes en events.

Hierboven vind je naast onze eigen centrum locaties in Tilburg een aantal locaties welke met regelmaat het toneel zijn van onze evenementen en uitjes. Daarnaast werken we ook nog samen met tal van andere bijzondere locaties en horeca zaken. Ook vinden wij het geen probleem om naar jullie toe te komen op een door jullie zelf gekozen locaties. Op deze wijze bieden we altijd een passende oplossing voor elke feestelijke gelegenheid.