Femz workshops en citygames

FEMZ Workshop locatie Tilburg

Een inspirerende locatie waar je je direct thuis voelt. Gezellig, huiselijk en verrassend zijn enkele reacties welke wij vaak van onze gasten terug horen.

Op onze workshop locatie in het centrum van Tilburg worden al onze creatieve, culinaire workshops en enkele van onze quizzen verzorgd. Je kunt letterlijk onder ons parkeren. Dus lekker dichtbij 😉

Daarnaast wordt deze locatie ook regelmatig ingezet als vergaderlocatie wanneer een groep even lekker out of the box wil denken.

Onze begane grond bied ruimte aan circa 40 gasten. Tevens beschikken wij over nog 2 aparte beneden ruimtes welke geschikt is voor 12 en circa 40 gasten. 

Wil je vooraf onze ruimte zelf komen bekijken? Je bent van harte welkom! Wel handig om vooraf even een afspraak te maken 😉

Hostel ROOTS!

Sinds kort kun je bij FEMZ ook terecht voor het organiseren voor een compleet arrangement inclusief overnachting! We werken hiervoor samen met het hippe en gemoedelijke Hostel Roots.

Naast groepskamers is er ook de mogelijkheid tot het boeken van een privé kamer voor 2 personen. Ook zal ROOTS regelmatig worden ingezet als locatie voor onze quizzen en dinerspellen.

Wil je meer over hen weten? Neem dan eens een kijkje op hun site: www.hostelroots.nl

Heb je vragen over een arrangement icm een overnachting neem dan gerust ook contact met ons op via sales@femz.nl wij helpen je graag!

 

Cafe Bakker

Cafe Bakker is een van de vaste partners waar vele van onze uitjes plaatsvinden.

Bakker serveert een heerlijk 3 gangen shared dining menu aan onze gasten tijdens de vele dinerspellen welke wij hier organiseren. Ook is Bakker de locatie waar wij regelmatig onze citygames opstarten en eindigen.

Daarnaast beschikken zij over een sfeervolle binnentuin waar ook een BBQ tot de mogelijkheden behoort.  Bakker kan overigens ook hele lekkere bier proeverijen verzorgen.

Ideaal dus om je uitje in Tilburg nog completer te maken.

Wil je meer weten? Laat het ons gerust weten.

Cafe Studio Tilburg

Studio is een informeel en creatief (eet) cafe. Je voelt je bij binnenkomst gelijk thuis door de gezellige en informele sfeer.

Studio is tevens de eerste locatie in Tilburg waar wij ooit een samenwerking mee aangingen. En dat deze nog samenwerking er na circa 10 jaar nog steeds is zegt genoeg 😉

Sinds kort hebben zij een heuse cocktail lounge! Supergezellig! Ze organiseren ook cocktail workshop. Ideaal om na je workshop bij FEMZ te doen en daarna een gezellig hapje eten!

Neem voor meer info en boeken gerust contact met ons op via sales@femz.nl

Boerderij Camping Breehees

Een heerlijke plek temidden van de Goirlese Vennen. Ideaal voor buiten activiteiten en bbq’s!

Sinds kort bieden we via Breehees ook de mogelijkheid voor complete arrangementen incl. electrische steptocht door de natuur.

Deze locatie is voornamelijk gericht op familie georenteerde gelegenheden zoals familiedagen maar leent zich ook uitermate goed voor teambuildingsdagen en teamuitjes!

Wil je meer weten of een arrangement op deze locatie boeken? Neem dan gerust contact met ons op via sales@femz.nl

Boven Breda

Een veelzijdige locatie midden in het centrum van Breda.

Deze locatie beschikt over 3 verschillende ruimtes waaronder een grotere zaal. Een kleinere zaal met bar en op de begane grond het gezellige en kleurrijke Mexicaans restaurant Popo Catepetl

Deze locatie biedt diverse mogelijkheden voor het uitbreiden van uw activiteit zoals een lunch, borrel of diner.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via sales@femz.nl

Events locaties

Hierboven vind je enkele van de locaties die met regelmaat het toneel zijn van onze uitjes en events.

Hierboven vind je naast onze eigen centrum locatie in Tilburg een aantal locaties welke met regelmaat het toneel zijn van onze evenementen en uitjes. Daarnaast werken we ook nog samen met tal van andere bijzondere locaties en horeca zaken. Ook vinden wij het geen probleem om naar jullie toe te komen op een door jullie zelf gekozen locatie. Op deze wijze bieden we altijd een passende oplossing voor elke feestelijke gelegenheid