Femz workshops en citygames

Events maatwerk

FEMZ heeft meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen en organiseren van activiteiten, spelconcepten en evenementen op maat. Hierdoor weten wij de wensen van onze klanten te vertalen naar een maatwerk programma dat volledig aansluit bij al jullie wensen.

In het verleden hebben we al veel mooie maatwerk programma’s en spelconcepten mogen ontwikkelen. Dit is keer op keer weer een leuke uitdaging die we maar al te graag aangaan. Vertel ons jullie wensen en ons motortje begint gelijk te draaien. Niets vinden wij leuker en geeft ons meer voldoening dan het bedenken van een event of programma op maat! Dus neem zeker contact met ons op wij denken graag met jullie mee!

We hebben onder andere een aantal maatwerk spelconcepten voor scholen ontwikkeld voor de opening van een nieuwe locatie en voor de viering van het jaarlijkse schoolfeest (400 leerlingen). We hebben het jubileum feest voor het Dr. Bernard Verbeeten Instituut georganiseerd (250 pers). We mochten een personeelsdag voor Fontys Juridische Hogescholen samenstellen waarbij er 5 verschillende activiteiten derde gecombineerd gevolgd door een op maat gemaakt dinerspel (125 pers). En we hebben een aantal thema spellen op maat gemaakt en onder gebracht bij een aantal horeca locaties. En nog tal van andere leuke projecten!

Wil je weten wat wij voor jou en je organisatie, school, vereniging of stichting kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvende contact met ons op om je idee├źn te bespreken.