Femz workshops en citygames

Laat je culinair verrassen op 3 verschillende locaties.

Prijs: € 42,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 pers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 4 uur

Locaties

Locatie: Tilburg

Walking Mystery diner, laat je culinair verrassen tijdens een avondje uit in Tilburg.

Het walking mystery diner is ideaal wanneer je van lekker eten houdt, eens wat anders wilt dan een standaard drie gangen diner en als je het zelf ook weleens leuk vindt om verrast te worden.

Voor het walking hebben wij voor jullie een aantal gerenommeerde horeca locaties uitgezocht die allen staan voor sfeer, kwaliteit en gastvrijheid. Je mag dan ook een heerlijk en gevarieerd drie gangen diner verwachten. Wat dit precies is verklappen we nog niet. Enkel het hoofdgerecht mogen jullie vooraf weten en hiervoor je voorkeur aangeven. De rest blijft één grote verrassing ofwel MYSTERY

Wanneer je het walking mystery diner boekt ontvang je vooraf van ons naast het draaiboek en een uitleg ook een kaart van het centrum van Tilburg met daarop een heleboel horeca locaties. Maar welke zijn nu de locaties waar jullie naartoe zullen gaan? Dit ontdek je door middel van onze zgn. Mystery enveloppen. De eerste mogen op locatie X ophalen. De volgende twee zullen jullie bij het diner ontvangen. Zo is het ook voor de organisatie zelf nog een verrassing waar jullie terecht gaan komen ;)

Speciale wensen?

Heb je speciale dieetwensen en/of een allergie? ook hier kan rekening mee worden gehouden. Vertel ons deze wensen en wij informeren voor jullie naar de mogelijkheden.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 15 deelnemers: € 42,50 p.p.

Specificaties:

Incl:

  • materialen ( stadskaart, enveloppen met locaties )
  • uitleg en draaiboek
  • 3 gangen diner verdeeld over 3 locaties