Femz workshops en citygames

Een ludiek uitje in de Brabantse outdoor!

Prijs: €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur.

Locaties

Locatie: Tilburg

Redneck Olympics, een hilarisch outdoor uitje met een Hill Billy tintje!!

In een heerlijke afgezonderde buitenlocatie waar groepen zich naar hartelust kunnen uitleven vind dit hilarische outdoor uitje Redneck Olympics plaats. Een activiteit waarbij jullie in teams de uitdaging met elkaar aan zullen gaan door middel van verschillende zes-kamp achtige uitdagingen. Dit zijn hilarische opdrachten met een typisch Hill Billy tintje.

Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan King Kong beerpong, het schieten met een grote katapult. Blikjes schieten, wc brillen werpen en meer! Uiteraard is er voor de winnaars een toepasselijke prijs. Het uitje zal worden afgesloten met een kenmerkend Hill Billy drankje namelijk met een moonshine. Een drankje waar vooral Kentucky bekend om staat.

Dus heb je zin in een middag vol fun, uitdaging, teambuilding en actief bezig zijn? En mag het van jullie best lekker gek?! Dan is deze buiten activiteit Redneck Olympics zeker een aanrader voor jullie volgende bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag in de omgeving van Breda en/of Tilburg.

Verloop van het uitje de Redneck Olympics.

Aan het begin van het uitje worden jullie ontvangen met een lekker drankje. Dan volgt het indelen van de verschillende teams en een korte uitleg van de instructeur. Hierna gaan jullie van start en kan de strijd onder de Hill Billies beginnen. Na afloop wordt de moonshine geserveerd om even bij te komen van alle inspanningen.

Je vindt bij ons nog veel meer outdoor uitjes:

Wil je graag een te gek outdoor uitje boeken voor jullie groep vrienden, vriendinnen, familie of collega's maar is dit niet echt het uitje waarnaar jullie op zoek zijn? Geen zorgen we hebben een breed aanbod van outdoor uitjes waardoor er voor iedereen wat is te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het populaire uitje Ontmasker de mol, een culinaire stadswandeling  of een ander leuk en uitdagend outdoor groepsuitje.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €27,50 p.p.
Prijs va. 15 pers: €26,50 p.p.
Prijs va. 25 pers: €25,-
Prijs va. 50 pers: €22,50 p.p.
Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Prijs eten:

Basic: €15,50 p.p.
Medium: €17,50 p.p.
Uitgebreid: €19,50 p.p.

American buffet: €12,50 p.p.
Beer & Burgers: €17,50 p.p.

Specificaties:

Incl:

Begeleiding door een enthousiast en ervaren outdoor trainer
gebruik van alle materialen
een ludieke prijs voor het winnende team
een cadeautje voor de vrijgezel, jubilaris of jarige.