Femz workshops en citygames

Hip, creatief en erg gezellig!

Prijs: va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg, Breda e.o. locaties in Nederland

Tekstbord maken op krijtbord, hip en erg leuk en leerzaam!

Tijdens de workshop tekstbord maken op krijtbord gaan jullie de handen eens even lekker uit de mauwen steken. Je maakt namelijk je eigen krijtbord van circa 40x50 cm groot. Daarna zal de workshop leidster jullie de basis van het handletteren aanleren. Je leert onder andere hoe je letters opbouwt en hoe je een mooie expositie maakt. Hierna ga je hetgeen je hebt geleerd even oefenen in een werkschrift wat je na afloop mee naar huis krijgt.

Nadat je hebt geoefend is het tijd om een ontwerp te maken van je favoriet quote welke je graag op je krijtbord zou willen overzetten. Wanneer je ontwerp klaar is is het tijd voor het echt werk. Je gaat je ontwerp namelijk in het groot uittekenen op je krijtbord om het vervolgens over te trekken met een chalk marker. Het resultaat is een stoer krijtbord met jouw eigen favoriete spreuk.

Klus workshops inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Onze workshops zijn altijd helemaal compleet en aangekleed inclusief koffie/thee en wat lekkers. Want van al dat harde werk krijg je natuurlijk wel dorst en trek. Wil je de workshop nog verder uitbreiden met een lunch, borrelplank of diner na afloop. Dit kan. Wij nemen de zorg voor jullie dagje uit in Tilburg of Breda graag uit de handen. Vertel ons dan ook gerust jullie wensen en wij denken graag met jullie mee.

Ook leuk als teamuitje voor café's en restaurants

Werk jij in een horeca zaak en kunnen de krijtborden in jullie zaak wel wat fraaier? Dan is deze workshop wellicht een leuke invulling voor jullie volgende teamuitje. We leren je dan een strak menu op krijtbord over te brengen zodat deze er voortaan netjes en professioneel bij staan. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers:  €32,50 p.p.
Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p.
Prijs va. 50 deelnemers: €27,50 p.p.
Prijs va.100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
uitleg en begeleiding
een houten mdf plaat van 30×40
alle materialen
koffie/thee met wat lekkers