Femz workshops en citygames

Een borrelarrangement voor elk denkbaar feest!

Prijs: va. €18,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 50

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Op maat

Locaties

Het Patronaat te Tilburg

Borrel arrangement, vier je feestje met een gezellige borrel bij Het Patronaat.

Een feest kan je op allerlei verschillende manieren vieren natuurlijk. Hetzij met een groot feest, een activiteit maar uiteraard ook met een gezellig borrel arrangement. Hierin is van alles mogelijk. Vanuit onze evenementen locatie Het Patronaat in het centrum van Tilburg, bieden wij diverse borrel arrangementen aan. Je boekt al een borrel arrangement vanaf 3 uur.

Naast de borrel kunnen wij tevens zorgen voor wat lekkere hapjes om mee rond te gaan, een nootje op tafel of misschien wel een frietkar? Ook hierin is van alles mogelijk.

Borrelquizzen ook zeer geschikt ter invulling van een feestje!

Naast een borrel met hapjes en drankjes bieden wij ook de mogelijkheid om tijdens de borrel een leuke quiz te spelen met de gasten. Dit gebeurt dan tussen verschillende rondes met borrels en hapjes in. Het is een originele manier om een feestje te vieren en de gasten worden gelijk vermaakt. Hierdoor zullen ze zeker met veel plezier terug kijken op jullie feestelijke dag!

Onze borrelarrangementen zijn geschikt voor ieder denkbaar feest! Personeelsfeest, jubileum, trouwdag, bruiloft, verjaardag noem maar op. Het kan bij ons allemaal!

Wil je graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Deelnemers & Prijs:

Mogelijk vanaf 50 gasten en vanaf €18,- p.p. Wij gaan graag in gesprek om zo een passend voorstel op maat aan te kunnen bieden.

Specificaties:

Incl:

  • Drankjes (pils/wijn/fris)
  • Eventmanager
  • En meer, geheel naar wens in te vullen.