Femz workshops en citygames

Voor elk thema feest op maat!

va. €50,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 100

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

va. 3 uur

Locaties

Het Patronaat te Tilburg

Thema Feest in Tilburg? wij denken graag mee!

Wat wij het allerleukste vinden? Feesten natuurlijk! En dit doen we het liefst samen met jullie. Geen thema feest Tilburg is voor ons te gek. Met alles erop en eraan? Of juist wat meer ingetogen. Jullie wens is ons plezier! FEMZ organiseert alweer 13 jaar de leukste uitjes en evenementen in Tilburg en sinds enkele jaren ook met succes de leukste (thema) feesten.

We beschikken hiervoor over een eigen evenementenlocatie Het Patronaat in het centrum van Tilburg. Hier bieden wij in de St. Jozefzaal ruimte aan circa 700 feestvierders.

Daarnaast werken we samen met een aantal gerenommeerde partners als het gaat om de culinaire invulling van uw feesten en een stukje entertainment en aankleding. Kortom wij hebben alles in huis om van jullie themafeest in Tilburg een bijzondere beleving te maken waar alle gasten nog lang met plezier op terug zullen kijken!

Teambuilding & Feesten?

Van origine zijn wij een evenementenbureau wat is gespecialiseerd in het organiseren van deel activiteiten. Deze zijn altijd gericht op fun! Maar daarnaast bevatten ze ook veel elementen in het kader van teambuilding. Deze activiteiten verzorgen wij zowel voor kleinere partijen alsook voor hele grote groepen. Daarnaast is maatwerk mogelijk. Een citygame, workshop, appgame of een culinaire beleving? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee!

Deelnemers & Prijs:

Mogelijk vanaf 100 gasten en vanaf €50,- p.p. all-in. Wij gaan graag in gesprek om zo een passend voorstel op maat aan te kunnen bieden.

Specificaties:

Incl:

  • Drankjes
  • Eventmanager
  • Diner
  • En meer, geheel naar wens in te vullen.