Femz workshops en citygames

FEMZ Letterworkz

FEMZ Letterworkz, creatieve workshops met letters in de hoofdrol!

Accessoires en creaties met letters zijn helemaal van nu! Je kunt hierbij denken aan stoere handgeletterde krijtborden die je veel in winkels en horeca tegenkomt. Maar ook posters en houten tekst,- of wandborden met een pakkende quote zijn helemaal in. En nog leuker, je kunt deze nu helemaal zelf naar jouw eigen wens maken tijdens een van de vele creatieve workshops bij FEMZ Letterworkz in Tilburg.

Wij hebben ons het afgelopen jaar namelijk gespecialiseerd in verschillende creatieve workshops met letters in de hoofdrol. Zo vind je bij ons de workshops, handletteren, handletteren op krijtbord, je eigen houten wandbord of tekstbord maken, tassen decoreren en nog veel meer! Kortom als jij net als ons weg bent van deze trend dan ben je bij FEMZ Letterworkz aan het juist adres voor een gezellig en creatief vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendinnen uitje of ander groepsuitje in Tilburg.

Alle workshops worden in onze werkplaats in Tilburg verzorgd maar kunnen ook op locatie plaatsvinden.

We hebben een eigen workshop locatie / werkplaats in het centrum van Tilburg waar wij 7 dagen per week onze workshops verzorgen. Daarnaast komen we vanaf 15 personen ook gerust naar jullie toe of kan je de workshops ook via ons in Breda boeken.

Wil je meer weten over de workshops van FEMZ Letterworkz? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag.