Femz workshops en citygames

FEMZ Workshops & Events Tilburg

Fun & Feest voor iedereen!

Welkom bij FEMZ Workshops & Events Tilburg. Dé plek in Tilburg waar je uitjes en events vindt voor iedereen! Van vrijgezellenfeest tot kinderfeestje en van familiedag tot personeelsfeest! Creatief, culinair, actief, een mix van al deze samen, bij ons is alles mogelijk!

7 dagen per week staat ons team van enthousiaste workshop coaches, spelleiders, quizmasters en andere professionals voor jullie klaar. Om jullie een ervaring te bezorgen waar jullie nog lang met plezier op terug zullen kijken! Bij ons staan jullie wensen voorop. Wij doen er dan ook alles aan om jullie hierin tegemoet te komen en om jullie uitje, event of feest tot in de puntjes te verzorgen!

Waarom kiezen voor FEMZ?!

* Ruim 12 jaar ervaring in de branche

* Een breed aanbod in activiteiten en feest concepten!

* Duidelijke all-in prijzen, dus geen verrassingen achteraf

* Veel mogelijkheden tot maatwerk

* Vele tevreden klanten zijn al voorgegaan

Eigen sfeervolle centrum locaties:

Wij ontvangen jullie graag op één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Tilburg. In onze creatieve Studio kunnen wij groepen tot max. 70 personen plaatsen. Daarnaast hebben we de beschikking over evenementen locatie Het Patronaat. Hier hebben we ruimte voor groepen van 50 tot maar liefst 650 gasten. Ook werken we samen met tal van andere (horeca)locaties en partners in Tilburg, Breda en omgeving. We vinden dan ook altijd wel een geschikte locatie die bij jullie past!

Uitjes op locatie i.v.m. WKR:

Naast dat wij de activiteiten op onze locatie in Tilburg verzorgen komen wij ook graag naar jullie toe. Dit kan soms gunstig zijn ivm de WKR (werk kosten regeling) zo hoeft er geen belasting over het uitje te worden afgedragen.

Geschiedenis en missie FEMZ:

FEMZ is opgericht in 2005 en was daarmee het eerste breed georienteerde workshopbureau in Tilburg. FEMZ is destijds onstaan uit een hobby maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere professionele aanbieders van workshops, groeps activiteiten en feesten in de regio.

Onze visie is dat een event gezellig maar vooral ook een bijzondere ervaring moet zijn. Dit merk je dan ook in alles wat wij doen. Onze uitstraling is informeel, gezellig, gastvrij en vooral ook warm en persoonlijk. Wij zetten graag een stapje extra om van ieder uitje een feestje te maken om niet te vergeten! Daarnaast hebben we de meeste van onze activiteiten in eigen beheer en werken we uitsluitend samen met een kleine groep professionals waardoor we een goede kwaliteit kunnen waarborgen en flexibel kunnen inspelen op jullie specifieke wensen.