Femz workshops en citygames

Games voor een uitje met een actief tintje en een flinke dosis fun en teambuilding!

Het is soms best nog een klus om een uitje te organiseren wat bij iedereen past. Zeker als de groep bestaat uit deelnemers in verschillende leeftijd categorieën en uit zowel mannen alsook vrouwen… gelukkig is dit bij FEMZ geen probleem! Met onze brede aanbod in quizzen en games bieden wij een leuke variatie aan activiteiten voor elk groepsuitje.

Aanbod games:

Wij hebben een origineel en uitdagend aanbod in city games ontwikkeld waarvan de meesten geschikt zijn voor elke gelegenheid en iedere groeps samenstelling. Of het nu gaat om een game met een hoog teambuilding gehalte, een game met een fun insteek of om een game waar al deze elementen in terugkomen? Wij hebben het allemaal! Denk aan Wie is de Mol?, The escape game, 100% teambuilding, Wij houden van Holland of Ranking the company. Allen voorbeelden van quizzen en games waarbij je verzekerd bent van een geslaagde activiteit voor jullie groepsuitje in Tilburg of Breda.

Locatie:

Wij verzorgen onze games en quizzen vanuit onze locatie in het centrum van Tilburg en Breda. Maar daarnaast is het ook mogelijk dat wij naar jullie locatie toekomen in een andere gewenste stad in Brabant. Voor onze dinerspellen werken we samen met verschillende gerenommeerde horecalocaties in het centrum van Tilburg, Breda en Den Bosch.

Ben je al nieuwsgierig geworden. Neem dan snel een kijkje in ons ruime aanbod!