Femz workshops en citygames

Groepsuitjes Familiedag Tilburg

Familiedag in Tilburg organiseren?

FEMZ biedt een breed scala aan creatieve, culinaire en actieve workshops voor een geslaagde Familiedag Tilburg!

Ben je van plan om een familiedag te organiseren in Tilburg? Dan ben je bij FEMZ aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed scala aan creatieve, culinaire en actieve workshops voor zowel kleine als grote groepen, jong en oud. Daarbij kun je denken aan onze eigen varianten op ‘Ik houd van Holland’ en ‘Wie is de mol?’, maar ook painting in the dark, bonbons maken en vele andere activiteiten. Natuurlijk is een combinatie van deze workshops ook mogelijk. Stel nu je eigen familiedag samen en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons op!

Uw familiedag in Tilburg verzekerd van een FEMZ tintje

Wanneer jij je familiedag in Tilburg door FEMZ laat organiseren ben je ervan verzekerd dat je een originele activiteit krijgt, dat jouw creativiteit wordt aangesproken en dat je door ervaren coaches wordt begeleid. Hierdoor voelen de deelnemers aan onze workshops zich snel bij ons thuis. Daarnaast zijn we zeer flexibel. We zijn namelijk niet alleen in Tilburg inzetbaar, we organiseren familiedagen door heel Nederland. Bovendien kunnen we snel schakelen als dat nodig is en hanteren we een scherpe prijsstelling.

Professioneel georganiseerd

Een familiedag bij FEMZ Tilburg is altijd professioneel georganiseerd. Niet in de laatste plaats omdat we uitsluitend werken met enthousiaste en intern opgeleide coaches. We mogen tevens onze naam verbinden aan het Workshop Keurmerk dat garant staat voor professioneel georganiseerde workshops en we zijn een erkend stagebedrijf. Hierdoor krijgen onze workshops vaak frisse input van deze jonge enthousiastelingen. Meer weten? Bel dan nu met 013-7503926 of 076-7002176 of stuur een bericht naar info@www.femz.nl!

Plaats een reactie