Femz workshops en citygames

Filter - Toon alles
creatieve zaterdag
familiedag uitjes
particulieren citygames
particulieren creatief
particulieren culinair
particulieren kookworkshop
particulieren quizzen
Studenten uitje
vrijgezellenfeest vrouwen
vrijgezellenfeest mannen
Sorteer op Prijs

Creatieve workshops in Tilburg gezocht?

FEMZ biedt een breed scala aan workshops met een hoog fungehalte!

Heb je binnenkort iets te vieren? Of zoek je een gezellig uitje voor je familie of vrienden? Volg dan één van onze creatieve workshops in Tilburg. Voor een bedrijfsuitje, de familiedag of het vrijgezellenfeest organiseren wij de leukste activiteiten. Daarbij kun je denken aan koeien beschilderen, tassen pimpen, memoborden maken, mozaïeken en nog veel meer. Natuurlijk is het ook mogelijk om een workshop in Tilburg te combineren met één van onze culinaire activiteiten. Meer weten over onze tarieven? Vraag dan hier een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Een hoogwaardige workshop in Tilburg

Welke workshop je ook kiest, je krijgt altijd een professionele workshop aangeboden. Op locatie bij FEMZ in Tilburg of op een andere locatie in Nederland. Wij werken met ervaren coaches, bieden compleet verzorgde, creatieve workshops (dus inclusief materialen, drinken en wat lekkers) en werken zeer flexibel. We kunnen desgewenst snel schakelen als dat nodig is. Bovendien verzorgen we ook arrangementen op maat. Dus volledig aan de hand van jouw wensen!

We leveren kwaliteit

Door uitsluitend te werken met ervaren coaches worden onze workshops altijd goed begeleid. Daarnaast mogen we als aanbieder van workshops het Workshop Keurmerkdragen. Dit waarborgt onder andere het niveau van service, veiligheid en ervaring van het personeel. Voor vragen over onze workshops in Tilburg en Breda of andere grote steden kun je bellen met 013-7503926 of 076-7002176 of mailen naar info@www.femz.nl!