Femz workshops en citygames

groepsuitjes-tilburg/wie-is-de-mol-tilburg

Wie is de mol in Tilburg spelen?

FEMZ organiseert deze leuke citygame op geheel eigenzinnige wijze!

Vind je Wie is de mol ook zo’n leuk spel? De gelijknamige televisieserie kent inmiddels al meer dan 2.000.000 kijkers. Het is dan ook niet voor niets dat FEMZ met veel succes het Wie is de mol spel Tilburg organiseert. Deze leuke en afwisselende game is ideaal voor bedrijfsuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeesten, is 7 dagen per week mogelijk om te spelen en duurt ongeveer 2,5 uur. Vraag hier een gratis en geheel vrijblijvende offerte op voor jou en je gezelschap!

Laat je niet saboteren tijdens Wie is de mol in Tilburg

Tijdens wie is de mol in Tilburg strijd je in teams tegen elkaar en vervul je diverse opdrachten waarmee je mollendollars kunt verdienen. Het team dat aan het eind van het spel de meeste mollendollars heeft verdiend, wint het spel. Maar let op, er zit een mol in je team die de boel probeert te saboteren. Wie o wie is deze mol? En hoe snel kunnen jij en je team deze persoon vinden? Wie is de mol staat bol van de spanning en levert de meest hilarische situaties op.

Boek direct één van onze professionele games!

Of je nu kiest voor Wie is de mol of één van onze andere games, ze worden altijd op professionele wijze georganiseerd en aangeboden. Niet alleen werkt FEMZ uitsluitend met ervaren coaches, we zijn tevens aangesloten bij het Workshop Keurmerk dat garant staat voor onder andere het niveau van ervaring, veiligheid en service van haar leden. Wil je meer weten over onze workshops in Tilburg of andere steden door Nederland? Neem dan nu contact op en bel met 013-7503926 of stuur een bericht naar info@www.femz.nl!

Plaats een reactie