Femz workshops en citygames

Een feest van herkenning, muziek en hilariteit!

Prijs va. €19,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties in Brabant min 15 pers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur.

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / FEMZ Breda eo. locaties in Brabant

Big Music Quiz. Een feest van herkenning, superhits en volop hilariteit!

The Big Music Quiz staat garant voor een middag of avond welke bol staat van plezier, je favoriete hits, ludieke opdrachten en alles in het teken van muziek! Muziek verbind en vermaakt. De perfecte elementen dus voor een geslaagd teamuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg of Breda. Op locatie kan natuurlijk ook! De quiz is enigszins afgeleid van het populaire en gelijknamig tv programma wat wordt gepresenteerd door Umberto Tan. Maar wij zouden FEMZ niet zijn als we er niet een helemaal eigen versie van zouden maken die naar ons idee zelfs nog leuker is! (sorry Umberto ;).

Wat kun je verwachten tijdens The Big Music Quiz:

Je wordt bij ons verwelkomt met een lekker drankje met wat lekkers! Vervolgens worden de teams gemaakt, de attributen uitgedeeld en kan de show beginnen. Onder leiding van onze quizmaster gaan jullie in verschillende teams de strijd met elkaar aan. Wie heeft de meeste kennis van muziek? Kan het beste meezingen op die ene klassieker? En wie heeft de beste teamspirit?! Ontdek het tijdens deze ludieke quiz.

Voorbeelden van onze te gekke opdrachten zijn onder andere:

  • Silent Disco
  • Mama Appelsap
  • Ken je klassiekers
  • Karaoke kanjers

En nog veel meer! Afhankelijke van de groepsgrootte kunnen we nog spelen met de invulling van de opdrachten. Maar dat het leuk wordt is een feit!

Uitgebreid dagprogramma:

Wil je een complete dag uit plannen met je collega's, vrienden of voor het vrijgezellenfeest van iemand in je omgeving? Wij denken graag met je mee en nemen je de zorg hiervan graag uit handen. We hebben een compleet aanbod in nog meer leuke uitjes om je programma mee compleet te maken. Daarnaast werken we samen met tal van gerenommeerde horeca locaties en beschikken we over een eigen creatieve studio en evenementen locatie in het centrum van Tilburg. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos!

 

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €27,50 p.p.

Prijs va. 15 pers: €24,50 p.p.

Prijs va. 25 pers: €22,50 p.p.

Prijs va. 50 pers: €19,50 p.p.

Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • gebruik van materialen
  • twee consumpties p.p.
  • wat lekkers
  • prijs voor het winnende team