Femz workshops en citygames

Ouderwets gezellig vermaak in een jasje van nu!

Prijs: va. €19,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties in Brabant min 15 pers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur.

Locaties

Locatie: Tilburg / Breda eo. steden in Brabant.

Foute Bingo, voor een ouderwets gezellige avond uit!

Het Foute Bingo uitje is het ideale uitje als je op zoek bent naar een middag of avond vol ouderwetse gezelligheid, plezier, lachen, gekkigheid en ludieke prijzen!! Ideaal ter invulling van een informail teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag in Tilburg of Breda!

Jullie worden allereerst ontvangen met een lekker drankje, onze bingo juffrouw legt de spelregels uit, de bingo kaarten en stiften worden uitgedeeld en het feest kan beginnen! We spelen verschillende bingo rondes. Voor een volle rij, 2 volle rijtjes en de volle kaart. Uiteraard zijn hiermee "FANTASTISCHE PRIJZEN" te winnen ;)

Leuke opdrachten en fantastische prijzen!!

Naast normale ballen waarbij je een nummer op je kaart weg mag strepen, zijn er ook speciale opdrachten ballen. Wanneer je het nummer van de opdrachten bal op je kaart ziet staan mag jij samen met jouw team naar voren komen om deze uit te voeren. Slaag je hierin, dan mag je een extra nummer van op je kaart weg strepen. Zo maak je dus nog meer kans op al die "FANTASTISCHE FOUTE PRIJZEN" ;)

In totaal spelen we 6 bingo rondes dus iedereen maakt meerdere malen kans om te winnen! Dus heb je zin in een te gek en lekker fout uitje! Trek dan je stoutste pakje aan en boek het Foute Bingo uitje.

* de prijzen die je kunt winnen zijn leuke foute prijzen met een knipoog naar het thema van het spel. Verwacht dus geen botox behandelingen en gucci tassen, dat is een andere bingo ;)

Luxere prijzen mogelijk

Wil je je gasten of medewerkers verrassen met een luxe(r) prijzenpakket? Dat is mogelijk. Vertel ons je wensen en wij stellen een pakket op maat samen.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 15 deelnemers: €24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:

  • Speluitleg
  • Begeleiding
  • Gebruik van materialen en attributen
  • 2 consumpties p.p.
  • Foute prijsjes voor de winnende team.