Femz workshops en citygames

Ontdek op ludieke wijze jouw rol binnen het team!

Prijs: va. €19,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: Tilburg / Breda eo. locaties in Nederland.

Ranking your stars Quiz, Ontdek jouw rol binnen de groep!

Heb jij altijd al willen weten wat jouw rol binnen jullie groep is volgens je vrienden, familie of collega's? Zien ze jou als echte teamplayer? Ben jij de gangmaker van het stel, wordt jij gezien als de hunk van het bedrijf? ;) Kom erachter tijdens deze hilarische ranking your stars quiz ter invulling van jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje in Tilburg of Breda.

Vooraf zullen we alle deelnemers een formulier met verschillende vragen toezenden die jullie allen individueel zullen invullen. Hier komt dan een top 3 uit! Tijdens de ranking your stars quiz delen we jullie op in teams en stellen we de vragen nogmaals. Het antwoord dat jullie als team geven zullen we dan vergelijken met deze top 3. Uiteraard niet zonder de nodige toelichting wat vaak voor grappige anekdotes zorgt!

Geen zorgen Ranking your stars is een ludieke quiz.

De vragen welke we behandelen tijdens de quiz zijn ludieke vragen met een dikke vette knipoog. Ze worden zo ingestoken dat niemand echt voor paal gaat maar waardoor er gewoon veel lol wordt beleefd samen.

Voorbeeldvragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Wie is de hunk van het bedrijf?
 • Wie is de grootste gangmaker binnen de groep?
 • Aan wie zou jij een geheim toe vertrouwen?
 • Wie drinkt er de meeste glazen wijn?

En veel meer! Jullie mogen natuurlijk ook eigen vragen bedenken en aanleveren. Hierdoor wordt de quiz nog persoonlijker en geheel toegespitst op jullie wensen. Dus ietsje scherpere vragen? Of juist helemaal niet? Het kan allemaal!

Het is tevens mogelijk om eigen vragen aan te leveren zodat de quiz nog meer is toegespitst op jullie groep. Zo wordt deze nog persoonlijker.

Uiteraard gaan we niet enkel vragen behandelen maar worden jullie tijdens de quiz ook uitgedaagd door leuke en uitdagende opdrachten. Het is aan jullie dan als team weer de taak om te ranken van wie je denkt dat deze challenge het beste uit zal voeren. Klopt dit met de uitslag van de challenge levert dit uiteraard weer punten op!

Kortom de quiz ranking your stars quiz is uitermate geschikt als ludiek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of groepstuitje in Tilburg en Breda!!

Liever een andere invulling van jullie teamuitje?

Er is van alles mogelijk bij FEMZ. Neem een kijkje onder het kopje bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeest en ontdek welke activiteiten we nog meer voor jullie in petto hebben. Denk bijv. aan een spannende whatsapp mysterie game, ontmasker de mol of een heerlijk kookworkshop en nog veel meer!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €24,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €22,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €19,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

 

Specificaties:

Incl:

 • ontvangst met een drankje
 • speluitleg
 • begeleiding
 • maatwerk presentatie
 • gebruik van alle materialen
 • een prijs voor het winnende team
 • een drankje in de pauze