Femz workshops en citygames

 

Kinderfeestje Tilburg gezocht?

FEMZ de leukste activiteiten voor een kinderfeestje Tilburg voor jongens én meisjes!

Is je zoon of dochter bijna jarig en wil je graag een kinderfeestje in Tilburg organiseren? FEMZ biedt een breed scala aan leuke kinderactiviteiten in Tilburg. Daarbij kun je denken aan het pimpen van je eigen tas, een pop-art portret schilderen, pizza’s maken, handletteren, een wie is de mol kids en nog veel meer! Snuffel samen met je kind gezellig rond op onze website, kies jullie favoriete activiteit en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Kinderactiviteiten in Tilburg met een FEMZ tintje

Een kinderfeestje bij FEMZ Tilburg is altijd origineel en compleet verzorgd. Dat betekent dat we zorgen voor alle benodigde materialen, voor wat drinken en lekkers en natuurlijk begeleiding door ervaren coaches. Wij zorgen ervoor dat de kids zich snel thuis voelen, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat. FEMZ kan zich bovendien flexibel opstellen, snel schakelen waar nodig en hanteert scherpe prijzen.

Kwaliteit gegarandeerd

Bij de kinderfeestjes van FEMZ in Tilburg is de kwaliteit gegarandeerd. Zo werken we uitsluitend met ervaren, enthousiaste coaches. Als professionele aanbieder van workshops zijn we tevens aangesloten bij het Workshop Keurmerk. Dit keurmerk waarborgt onder andere de kwaliteit, veiligheid en service die we verlenen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij FEMZ? Benader ons dan telefonisch op 013-7503926 of per e-mail via sales@femz.nl!