Femz workshops en citygames

Kinderfeestje

Kinderfeestje in Tilburg? Dan moet je bij FEMZ zijn!

Wij hebben een aantal erg leuke en originele activiteiten bedacht voor een geslaagd kinderfeestje in Tilburg. Zo hebben we een paar hele leuke creatieve en culinaire feestjes voor kinderen van 6 – 12 jaar maar ook te gekke quizzen en games voor kinderen rond de 10 – 12 jaar.

Dus of je nu op zoek bent naar een stoere game zoals Wie is de Mol? welke zich afspeelt in het centrum van Tilburg of naar een heerlijke en gezellige workshop pizza’s bakken voor je kinderfeestje? Bij FEMZ kan het eigenlijk allemaal!

Kinderfeestjes voor verjaardagen:

Je wordt bij elk kinderfeestje door ons ontvangen met een drankje en wat lekkers. Want bij feest hoort natuurlijk ook ’n lekker snoepje en chippie. Daarna volgt de uitleg van onze enthousiaste meiden en gaan jullie aan de slag of op pad! Na afloop gaan jullie met een leuke ervaring op huis aan. Natuurlijk gaat de jarige niet met lege handen naar huis want voor hem / haar hebben we ook nog een klein cadeautje!

Kinderactiviteiten voor scholen, verenigingen en events:

Ook voor grote groepen kinderen zoals bij scholen, verenigingen en tijdens events bieden we vele mogelijkheden tot het vermaken van de kinderen. Creatief, culinair, actief het kan allemaal! Vertel ons jullie wensen en wij gaan hiermee graag aan de slag!

Dus wil je een ├ęcht leuk kinderfeestje. Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Plaats een reactie