Femz workshops en citygames

Los de raadsels op en red ons op tijd!

Prijs: €16,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 8 kinderen. Minder is mogelijk. Je betaald echter wel voor het minimum.

Datum en tijd

ma t/m vrij, za start tot 12.30 en zondag.

Tijdsduur

Circa 2 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Escape the city kids appgame.

Wil je een uitdagende activiteit voor jouw volgend verjaardagsfeestje in Tilburg? Wat dacht je van Escape the city kids appgame. Een stoer en uitdagend spel wat je speelt door middel van een speciale app die je download op je telefoon.

In deze app vind je een virtueel speelveld met locaties die jullie gaan bezoeken. Bij deze locaties aangekomen wacht jullie een opdracht en/of raadsel. Want het heet natuurlijk niet voor niets escape the city. Het is de bedoeling dat jullie binnen de tijd de verschillende raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren met als doel een kluis te kraken die op onze locatie is geplaatst door een mysterieuze man met niets goeds in de zin.

Lukt het jullie als eerste om alle puzzels op te lossen en ons op tijd te redden van de inhoud van de kluis? Dan worden jullie beloond met een prijs. Natuurlijk onder het genot van een lekker drankje.

De Escape the city kids appgame is leuk en uitdagend.

Dit spel is een leuk en uitdagend spel wat tevens perfect aansluit op de doelgroep van kinderen van 10-12 jaar. Natuurlijk kijken de groepen niet enkel op de telefoon maar zijn veel van de opdrachten juist opdrachten waarbij ze offline moeten samenwerken om het doel van de opdracht te behalen.

Wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 8 kinderen : €16,50 p.p.

Daarnaast berekenen we eenmalig 7,50 per boeking aan administratiekosten.

Ook te boeken als scholen activiteit. Hiervoor maken we uiteraard een offerte en game op maat afhankelijk van het aantal scholieren, tijdsbestek en budget. De docenten mogen natuurlijk ook lekker meedoen 😉

Specificaties:

Incl:
-uitleg
-gebruik van speciale game app
-gebruik van materialen
-drankje tijdens de prijsuitreiking
-een prijs voor het winnende team