Femz workshops en citygames

Hippe armbandjes voor hippe meiden!

Prijs: € 15,- per kind

Aantal deelnemers

Minimaal 8 kinderen. Minder is mogelijk. Je betaald echter wel voor het minimum.

Datum en tijd

In overleg, Mogelijk van ma t/m vrij.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg

ibiza armbandjes maken. Leuk, gezellig en supertof!

Kom jij gezellig met je vriendinnen Ibiza armbandjes maken tijdens jouw feestje? Ibiza armbandjes heb je in allerlei kleuren, maten en gemaakt met verschillende technieken. In deze workshop leren we je een aantal van deze technieken. Welke technieken dit zijn is een beetje afhankelijk van de gemiddelde leeftijd van het groepje. We zullen de modellen hier dan ook op aanpassen waardoor dit feestje zowel leuk is voor meiden vanaf 6 jaar maar ook voor meiden van bijvoorbeeld 10 of ouder.

We hebben een heleboel materialen in huis voor het maken van je eigen hippe ibiza armbandjes.

Zo hebben elastiek in alle kleuren, veters, zilveren en gouden bedeltjes en kralen in alle kleuren van de regenboog! Je mag dus zelf kiezen in welke kleur en met welke kralen en bedeltjes je jouw armbandjes maakt.

Aantal armbandjes:

Het is een beetje afhankelijk van welke techniek we gebruiken voor het maken van de armbandjes hoe lang dit duurt. Maar in de regel ga je met ongeveer 2 a 3 armbandjes naar huis.

Ook voor jongens!:

Ook jongens kunnen meedoen aan deze workshop. Zij maken dan een stoere armband van paracord met daaraan een stoere sluiting. Zo hoeven zij zich niet buiten gesloten te voelen en kunnen zij ook gewoon meedoen zonder dat t een echte meiden activiteit voor hem is. Indien de leeftijd wat jonger is kunnen we daar uiteraard ook het model en de techniek op aanpassen zodat er evengoed een lekker stoere armband word gemaakt.

Verloop:

Jullie worden bij ons ontvangen met een drankje en wat lekkers. Dan is er tijd voor het uitpakken van de cadeautjes waarna we beginnen met de uitleg. Uiteraard gaan we tijdens de workshop ook nog een keer langs met een glaasje ranja en wat lekkers.

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 8 kinderen: €15,- p.p.

Daarnaast berekenen we eenmalig een bedrag van €7,50 per boeking aan administratiekosten.

Voor grote groepen van bijv. scholen of verenigingen maken we een offerte op maat.

 

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • drankje en lekkers bij ontvangst
  • alle materialen voor 3 armbandjes
  • een drankje tijdens de workshop
  • een drankje voor de ouders / begeleiders