Femz workshops en citygames

Wie is de mol kids, een uitdagende citygame speciaal voor kinderen! Zoek je nog een leuke en uitdagende invulling voor jouw verjaardagsfeestje? En mag het wel verrassend zijn, een beetje actief maar ook weer niet teveel? Dan denk ik dat Wie is de mol kids wel een leuke optie. Jullie gaan samen op pad de stad in voor het uitvoeren van verschillende opdrachten. Met deze opdrachten dienen jullie zoveel mogelijk geld te verdienen. De ene opdracht is wat makkelijker dan...

Prijs: €12,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 8 kinderen.

Datum en tijd

ma t/m vrij, za start tot 12.30 en zondag.

Tijdsduur

Circa 2 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Wie is de mol kids, een uitdagende citygame speciaal voor kinderen!

Zoek je nog een leuke en uitdagende invulling voor jouw verjaardagsfeestje? En mag het wel verrassend zijn, een beetje actief maar ook weer niet teveel? Dan denk ik dat Wie is de mol kids wel een leuke optie.

Jullie gaan samen op pad de stad in voor het uitvoeren van verschillende opdrachten. Met deze opdrachten dienen jullie zoveel mogelijk geld te verdienen. De ene opdracht is wat makkelijker dan de andere, maar allemaal zo gemaakt dat deze zijn te saboteren door een mol. En het is de taak aan de rest van de teams om te ontdekken wie dit is. Kortom een uitdagend spel waarbij je elkaar lekker voor de gek mag houden!

Het verloop van het wie is de mol kids feestje:

Jullie worden bij ons ontvangen en krijgen hier een drankje, hierna volgt een korte uitleg en gaan jullie samen met je ouders/begeleiding op pad om het spel te spelen. Na afloop kom je weer terug op onze locatie en zullen wij de prijsuitreiking verzorgen onder het genot van een lekker drankje.

Wil je meer weten over dit feestje of het feestje boeken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 8 kinderen : €12,50 p.p.

Daarnaast berekenen we eenmalig 7,50 per boeking aan administratiekosten.

Ook te boeken als scholen activiteit. Hiervoor maken we uiteraard een offerte en game op maat afhankelijk van het aantal scholieren, tijdsbestek en budget.

Specificaties:

Incl:
-uitleg
-gebruik van materialen
-limonade en wat lekkers bij aanvang
-limonade tijdens de prijsuitreiking
-een prijs voor het winnende team