Femz workshops en citygames

Kinderfeestje Tilburg

Kinderfeestje Tilburg gezocht?

Voor een origineel kinderfeestje moet je echt bij FEMZ zijn!!

Is je zoon of dochter bijna jarig en wil je graag een kinderfeestje in Tilburg organiseren? FEMZ biedt een breed scala aan leuke kinderactiviteiten in Tilburg. Daarbij kun je denken aan het populaire wie is de mol? spel, crazy kids, escape the city en streefgolf! Snuffel samen met je kind gezellig rond op onze website, kies jullie favoriete activiteit en vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Kinderactiviteiten in Tilburg met een FEMZ tintje

Een kinderfeestje bij FEMZ Tilburg is altijd origineel. Dat betekent dat we al onze kinderfeestjes zelf ontwikkelen en voorzien van een typisch FEMZ sausje. 

Kwaliteit gegarandeerd

Bij de kinderfeestjes van FEMZ in Tilburg is de kwaliteit gegarandeerd. Zo werken we uitsluitend met ervaren, enthousiaste coaches. Als professionele aanbieder van workshops zijn we tevens aangesloten bij het Workshop Keurmerk. Dit keurmerk waarborgt onder andere de kwaliteit, veiligheid en service die we verlenen. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij FEMZ? Benader ons dan telefonisch op 013-7503926 of per e-mail via info@www.femz.nl!