Femz workshops en citygames

Kinderfeestje chocolade fun

Kinderfeestje chocolade fun. Leuk en lekker!

Tijdens jouw kinderfeestje chocolade fun, ga jij samen met je vrienden en vriendinnen onder leiding van onze workshop leidster aan de slag met een heleboel chocolade. We gaan hier de lekkerste en leukste dingen mee maken.

Je maakt samen onder andere heerlijke cookie dough, chocolade lollies en choco crispies.

 

Oh deze zijn zo lekker!! Yummie!!

Alles moet natuurlijk nog wel heel even in de koeling om uit te harden. Tijdens het wachten kunnen we een leuk spelletjes spelen of eventueel de cadeautjes uitpakken.

Kortom een erg leuk, gezellig en lekker feestje. Dus ben jij dol op chocolade? En lijkt een kindefeestje chocolade fun bij FEMZ in Tilburg jou echt superleuk? Neem dan contact met ons op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

ibiza armbandjes maken

ibiza armbandjes maken. Leuk, gezellig en supertof!

Kom jij gezellig met je vriendinnen Ibiza armbandjes maken tijdens jouw feestje? Ibiza armbandjes heb je in allerlei kleuren, maten en gemaakt met verschillende technieken. In deze workshop leren we je een aantal van deze technieken. Welke technieken dit zijn is een beetje afhankelijk van de gemiddelde leeftijd van het groepje. We zullen de modellen hier dan ook op aanpassen waardoor dit feestje zowel leuk is voor meiden vanaf 6 jaar maar ook voor meiden van bijvoorbeeld 10 of ouder.

We hebben een heleboel materialen in huis voor het maken van je eigen hippe ibiza armbandjes.

Zo hebben elastiek in alle kleuren, veters, zilveren en gouden bedeltjes en kralen in alle kleuren van de regenboog! Je mag dus zelf kiezen in welke kleur en met welke kralen en bedeltjes je jouw armbandjes maakt.

Aantal armbandjes:

Het is een beetje afhankelijk van welke techniek we gebruiken voor het maken van de armbandjes hoe lang dit duurt. Maar in de regel ga je met ongeveer 2 a 3 armbandjes naar huis.

Ook voor jongens!:

Ook jongens kunnen meedoen aan deze workshop. Zij maken dan een stoere armband van paracord met daaraan een stoere sluiting. Zo hoeven zij zich niet buiten gesloten te voelen en kunnen zij ook gewoon meedoen zonder dat t een echte meiden activiteit voor hem is. Indien de leeftijd wat jonger is kunnen we daar uiteraard ook het model en de techniek op aanpassen zodat er evengoed een lekker stoere armband word gemaakt.

Verloop:

Jullie worden bij ons ontvangen met een drankje en wat lekkers. Dan is er tijd voor het uitpakken van de cadeautjes waarna we beginnen met de uitleg. Uiteraard gaan we tijdens de workshop ook nog een keer langs met een glaasje ranja en wat lekkers.

Pop art kinderfeestje

Pop art kinderfeestje; zo leuk om een eigen stoer portret te kunnen maken!

Hoe leuk zou het zijn om een portret schilderij van jezelf, je broer of zus of een van je ouders te kunnen maken wat ook nog eens lijkt op het origineel? Maar dan net wat anders. We gaan namelijk een pop art portret schilderij maken tijdens dit creatieve pop art kinderfeestje!

Het feestje:

Jullie worden door ons ontvangen met een glaasje ranja en wat lekkers. Er is natuurlijk tijd om cadeautjes uit te pakken en dan gaan we beginnen! We vertellen en laten zien hoe je te werk gaat met jouw eigen portret. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren verf voor het maken van jouw eigen schilderij. Het resultaat is een stoer portret in felle kleuren, zwart en wit waar je nog lang plezier van zult hebben. Natuurlijk gaan we tijdens de workshop ook nog eens rond met een glaasje ranja en een lekker snoepje.

Vooraf:

Voorafgaand aan het feestje ontvangen we graag van iedereen een duidelijke portretfoto. Deze zullen wij op de computer voorbewerken zodat hij geschikt is om tijdens het pop-art schilderfeestje te gebruiken. De kinderen gaan deze dan zelf overzetten op een doekje van 20×20

Jarige:

Voor de jarige jop of jet hebben we nog een cadeautje voordat jullie op huis aan gaan om hem of haar zo nog eens wat extra in ’t zonnetje te zetten.

Wie is de Mol Kids

Wie is de Mol kids voor een actief en spannend kinderfeestje in Tilburg

Wie van je vrienden kun je vertrouwen? Dat is de vraag tijdens dit spannende kinderfeest Wie is de mol kids. De bedoeling van dit spel is dat je in twee groepjes tegen elkaar gaat strijden. Dit doen jullie door het uitvoeren van leuke opdrachten en spellen tegen elkaar. Met deze opdrachten kunnen jullie punten verdienen. Het team wat aan het einde de meeste punten heeft verdiend wint het spel!

Maar let op! Want in elk team zit een mol die eigenlijk bij het andere team hoort. Deze zal dan ook proberen om jullie opdrachten te verpesten. Jullie hebben de taak om erachter te komen wie van jullie deze mol is. Kortom wie kun je vertrouwen?, wie doet ineens wel erg gek?, of juist wel of niet zijn best tijdens een opdracht? Ontdek het tijdens Wie is de Mol Kids!!

Begin:

Jullie worden bij ons ontvangen met een glaasje fris en wat lekkers. Er is ev. tijd voor het uitpakken van cadeautjes en daarna gaan we starten met de uitleg van het spel en worden de teams gemaakt. Hierna krijgt iedereen van ons een envelop waarin staat of jij een speler bent of de mol. Dan gaan jullie op pad en kan het spel beginnen!

Begeleiding:

De route door de stad lopen jullie onder leiding van een ouder / begeleider. Aan het begin van het spel krijgen zij hiervoor een instructieboekje mee waarin alles duidelijk staat uitgelegd. Na zo’n 1,5 uur buiten te zijn geweest komen jullie weer terug bij ons en zal onze spelleiding het laatste deel van het spel met jullie spelen. Hierna zal bekend worden welk team heeft gewonnen en volgt de prijsuitreiking onder het genot van nog een glaasje fris. Uiteraard is er voor het winnende team een leuke prijs!

Pizza bakken

Pizza bakken. Lekker en gezellig en ideaal voor een culinair kinderfeestje!

Ben jij dol op lekker eten? En gek op koken? Of lijkt het je gewoon leuk om dit eens samen met je vrienden te doen? Dan gaan we dat toch gezellig samen doen tijdens een kinderfeestje pizza bakken!

Van het deeg tot aan de topping.. jullie maken alles helemaal zelf. Onder leiding van onze enthousiaste workshop coach gaan jullie aan de slag met alle benodigde ingrediënten. Bloem, eieren, zout, tomaten, olie…het zijn er een heleboel! Nadat het deeg voor de bodem klaar is ga je de pizza beleggen zoals jij het het lekkers vindt.

Als de pizza’s zijn belegd zijn gaan ze de oven in. Het duurt zo’n 15-20 minuten totdat de pizza klaar is. Tijdens het wachten kunnen jullie een koksmuts versieren of je kunt ervoor kiezen om lekker even naar buiten te gaan of een leuk spel te doen. Dat is aan jullie.

Daarna gaan we natuurlijk proeven of de pizza’s goed gelukt zijn. Yummie!! De recepten voor het maken van de pizza krijgen jullie van ons mee naar huis zodat je ze daar ook nog eens kunt verrassen met jouw kookkunsten!

Natuurlijk worden jullie aan het begin van het kinderfeestje ontvangen met een glaasje drinken en wat lekkers en is er tijdens het eten ook nog wat te drinken. Je hoeft zelf dan ook nergens voor te zorgen wij nemen alles uit handen!