Femz workshops en citygames

Wie kun je vertrouwen tijdens dit spannende stadsspel?!

Prijs: € 9,95 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 8 kinderen. Minder is mogelijk enkel betaal je wel voor het minimum

Datum en tijd

In overleg. Mogelijk van ma t/m vrij.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg

Wie is de Mol kids voor een actief en spannend kinderfeestje in Tilburg

Wie van je vrienden kun je vertrouwen? Dat is de vraag tijdens dit spannende kinderfeest Wie is de mol kids. De bedoeling van dit spel is dat je in twee groepjes tegen elkaar gaat strijden. Dit doen jullie door het uitvoeren van leuke opdrachten en spellen tegen elkaar. Met deze opdrachten kunnen jullie punten verdienen. Het team wat aan het einde de meeste punten heeft verdiend wint het spel!

Maar let op! Want in elk team zit een mol die eigenlijk bij het andere team hoort. Deze zal dan ook proberen om jullie opdrachten te verpesten. Jullie hebben de taak om erachter te komen wie van jullie deze mol is. Kortom wie kun je vertrouwen?, wie doet ineens wel erg gek?, of juist wel of niet zijn best tijdens een opdracht? Ontdek het tijdens Wie is de Mol Kids!!

Begin:

Jullie worden bij ons ontvangen met een glaasje fris en wat lekkers. Er is ev. tijd voor het uitpakken van cadeautjes en daarna gaan we starten met de uitleg van het spel en worden de teams gemaakt. Hierna krijgt iedereen van ons een envelop waarin staat of jij een speler bent of de mol. Dan gaan jullie op pad en kan het spel beginnen!

Begeleiding:

De route door de stad lopen jullie onder leiding van een ouder / begeleider. Aan het begin van het spel krijgen zij hiervoor een instructieboekje mee waarin alles duidelijk staat uitgelegd. Na zo'n 1,5 uur buiten te zijn geweest komen jullie weer terug bij ons en zal onze spelleiding het laatste deel van het spel met jullie spelen. Hierna zal bekend worden welk team heeft gewonnen en volgt de prijsuitreiking onder het genot van nog een glaasje fris. Uiteraard is er voor het winnende team een leuke prijs!

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 8 kinderen: € 9,95 p.p.

Daarnaast berekenen we eenmalig €7,50 aan administratiekosten.

Voor scholen brengen wij graag een offerte op maat uit.

 

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding
  • gebruik van materialen
  • drankje en wat lekkers bij ontvangst
  • een prijs voor het winnende team
  • een drankje aan het einde
  • een drankje voor de ouders / begeleiders