Femz workshops en citygames

Kookworkshop Breda

Genieten van een creatieve kookworkshop vlakbij Breda!

Met maatwerk een passende kookworkshop Breda of Tilburg

Wanneer je op zoek bent naar een unieke manier om met je vrienden of collega’s een dagje uit in te vullen, ben je bij FEMZ aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk een unieke kookworkshop bijwonen in Tilburg, op onze eigen locatie. Een kookworkshop in Breda is echter ook mogelijk. We kunnen de workshop dan bij u op uw locatie in Breda organiseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie mbt een kookworkshop Breda of Tilburg. Of wanneer je graag een offerte wil aanvragen.

Voor een bijzondere en persoonlijke ervaring

De coaches van FEMZ doen hun best om jou en je groep zich thuis te laten voelen. Tijdens de kookworkshop, bij jou in Breda of bij ons in Tilburg, word je begeleid bij het maken van heerlijk eten. Wat dacht je van heerlijke Wereldse Tapas, een sushi workshop of It’s Christmas Time? Wij bieden een breed aanbod van recepten, afhankelijk van jouw ervaring. Van eenvoudig tot iets bewerkelijker. Natuurlijk werken wij enkel met hoge kwaliteit, verse producten.

Bij FEMZ ben je zeker van:

  • Maatwerk
  • Een workshop op iedere gewenste locatie in Nederland
  • Flexibiliteit
  • Een scherpe prijs
  • Professionele, ervaren coaches

Vraag nu een offerte aan

Je bent van harte welkom contact met ons op te nemen wanneer je een workshop of ander uitje wilt organiseren bij FEMZ. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. Ook als je vragen hebt over de mogelijkheden of graag meer informatie wil over onze locatie nodigen wij je uit contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen met 013-7503926 of 076-7002176 of een e-mail te sturen naar info@www.femz.nl!

Plaats een reactie