Femz workshops en citygames

Ontdek de Chef in jezelf tijdens de Black box kookworskhop!

Prijs: va. € 47,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 deelnemers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 3,5 uur

Locaties

FEMZ Tilburg

Black box koken, ga de uitdaging aan en wordt chef van de zaak!

Bij ontvangst zorgen wij voor een drankje naar keuze met snacks op tafel om de eerste honger te stillen.

Daarna begint de workshop Black box koken. Laat je verrassen door de ingrediënten die je zult aantreffen in de Black Box. Met deze ingrediënten is het de bedoeling dat de teams samen gerechten gaan verzinnen en bereiden! Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie als team op tafel zullen zetten! Tijdens het Black box koken krijgt ieder team een continent (Mexico, Azië en Europa) waaruit hij of zij moet gaan denken. Met ieder gerecht is geld te verdienen. Gerechten worden beoordeeld op thema, aantal gebruikte ingrediënten, creativiteit en samenwerking!

Het team wat het meeste geld heeft verdient mag zich de Chef-kok van de zaak / de familie noemen en krijgt hiervoor een mooie prijs!

Tijdens de workshop zorgen wij voor drankjes en minimaal 2 workshop coaches om het spel goed te begeleiden!

Koken in een huiselijke en gastvrije setting.

Al onze kookworkshops worden op onze locatie in het centrum van Tilburg verzorgt. Dit is een gezellige huiselijke locatie. We beschikken over een ruime keuken met 2 fornuizen en ovens. Allen erop gericht dat ze makkelijk zijn in gebruik en dat je de gerechten nadien thuis ook nog eens gemakkelijk na kunt maken. De locatie is tevens sfeervol ingericht zodat je je bij ons gelijk thuis voelt!

Compleet uitje Tilburg?

Wil je jullie uitje helemaal compleet maken? Dan is het wellicht een leuk idee om voorafgaand aan de Black box kookworkshop een actieve citygame of ludieke quiz te boeken. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod in creatieve activiteiten of uitjes welke geheel zijn gericht op teambuilding. Kortom er is van alles mogelijk om van jullie dag een meer dan compleet uitje in Tilburg te maken.

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 15 deelnemers: € 49,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 20 deelnemers: € 47,50 p.p. incl. btw

Optioneel: afkoop dranken €10,- p.p.

 

Specificaties:

Incl:

  • ontvangst met een drankje en wat lekkers
  • uitleg en begeleiding
  • alle ingredienten
  • gebruik van materialen
  • 3 consumpties
  • koffie/thee