Femz workshops en citygames

Koken in Oosterse sferen voor de echte sushi liefhebbers!

Prijs: va. € 47,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 deelnemers. Minder in overleg mogelijk

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 3 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Sushi kookworkshop, sushi en andere Aziatisch getinte gerechten.

Ben jij ook zo dol op sushi en al die andere Aziatische gerechten? En heb je altijd al eens zelf willen leren hoe je sushi maakt. Hoe kook je een goede sushi rijst? Hoe maak je een California sushi rol en hoe zorg je nu dat die vierkante rijstblokjes zo mooi vorm krijgen? Dit en nog veel meer leer je tijdens onze sushi kookworkshop.

Wat ga je bereiden tijdens de sushi kookworkshop?

Natuurlijk gaan we een aantal sushi varianten leren bereiden tijdens deze kookworkshop. Maar de Aziatische keuken is uiteraard nog veel meer lekkers rijk! Naast sushi gaan we dan ook nog diverse oosters getinte gerechten bereiden. Je kunt hierbij denken aan kip yakitori, licht pittige komkommer rolletjes, een frisse surimi salade.. en nog veel meer.

Het resultaat is een rijk gevulde tafel waarvan jullie met zijn allen kunnen gaan smullen. Uiteraard zullen ook de bekende chopsticks en een heleboel soyasaus voor bij deze gerechten niet ontbreken.

Inclusief drankjes en een ludieke afsluiting

Tijdens de sushi kookworkshop bij FEMZ in Tilburg wordt je ontvangen met een lekker welkomstdrankje. Tijdens de workshop schenken we nog eens drie drankjes. Tot slot sluiten we de workshop af met een kopje koffie of thee en een speciale spreuk in de vorm van een fortunecookie voor elke gast.

Een compleet groepsuitje in Tilburg?

Zijn jullie op zoek naar een complete dag uit in Tilburg voor jullie teamuitje, vrijgezellendag, familiedag of ander groepsuitje? We helpen je graag met de totale invulling van jullie dag. Wij hebben diverse mogelijkheden in de vorm van een activiteit om jullie dag compleet te maken. Maar omdat we Tilburg kennen als geen ander kun je ook voor tips over de leukste stap adresjes, lunchzaken of bijvoorbeeld bootje varen bij ons terecht. Vertel ons gerust je wensen en wij gaan hiermee aan de slag!

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 15 deelnemers: € 49,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 deelnemers: € 47,50 p.p. incl. btw

Optioneel: afkoop dranken € 10,- p.p.

Specificaties:

Incl:
-uitleg en begeleiding
-ontvangst met een drankje en wat lekkers
-receptuur (deze zullen we na afloop per mail toezenden)
-alle ingredienten
-3 consumpties p.p. tijdens de workshop
-een fortune cookie voor elke gast
-koffie/thee na