Femz workshops en citygames

 

Kookworkshops zakelijk voor een smaakvol teamuitje in Tilburg

Kom gezellig samen koken en culinair genieten tijdens een van onze
kookworkshops in het centrum van Tilburg.

Culinair genieten door, lekker eten, plezier, kokkerellen en op z’n tijd een lekker drankje.. Dit zijn de ingrediënten van de culinaire workshops die FEMZ te bieden heeft. Op onze gezellige locatie in het centrum van Tilburg verzorgen wij 7 dagen in de week de leukste uitjes. Waaronder ook onze culinaire activiteiten zoals een kookworkshop.

Aanbod:

Je vindt bij ons een lekker aanbod in kookworkshops. Denk aan Tapas, Italiaans, Hollandsche pot, Sushi, Black Box en meer! De kookworkshops worden verzorgd door onze enthousiaste coaches met een passie voor koken en lekker eten. Dit doen zij op onze sfeervolle evenementen locatie met professionele keuken in Tilburg. De nadruk ligt bij onze kookworkshops op het gezellig samenzijn in een ongedwongen en gastvrije setting. Dus geen ingewikkelde recepten. Maar wel lekkere gerechten, gezellig koken en daarna genieten van al het lekkers wat jullie gezamenlijk hebben bereidt tijdens dit culinair uitje.

Dus of je gezellig tapas gaat koken met collega’s of de uitdaging met elkaar aan wilt gaan tijdens een black box kookworkshop; bij al onze kookworkshops staan fun en het gezellig samenzijn met elkaar voorop! Neem snel een kijkje voor ons aanbod in kookworkshops te Tilburg.