Femz workshops en citygames

ladiebosses FEMZ

Femke & Manon

A.k.a. de Lady Bosses van FEMZ 😉 Manon verzorgt de Sales binnen FEMZ en zet al jullie wensen om naar een programma dat helemaal bij jullie past. Met een dijk aan ervaring in de branche weet zij als geen ander hoe zij haar gasten kan vermaken.

Femke is het creatieve brein achter FEMZ en houdt zich bezig met de product ontwikkeling en en marketing binnen FEMZ. Geef haar een thema of vraag en haar hoofd slaat op hol! 🙂

Elles team FEMZ

Elles

A.k.a. ons lekkerbekje. Elles is dol op lekker eten! En dan vooral het maken ervan! Met haar aanstekelijke vrolijkheid, gevoel voor sfeer en passie voor koken maakt zij van elke kookworkshop een bijzondere en smaakvolle belevenis!

Naast de kookworkshops is Elles ook op andere plekken in onze organisatie actief. Een creatieve workshop of quiz. Elles maakt van elk uitje een feest!

Marieken Team FEMZ

Marieken

Onze quizmaster / producer! Marieken is (net als de meesten van ons eigenlijk) prettig gestoord. Wat in Marieken haar geval altijd een aanstekelijke werking heeft op haar gasten. Geen uitje dus waar er niet heel veel wordt gelachen!! M.a.w: een uitje met Marieken is altijd feest!

Naast onze quizzen en dinerspellen is Marieken ook erg handig met een camera. Zij verzorgt voor ons dan ook de lipdubs.

quiz in tilburg love the 90's

Danique

A.k.a. The Underboss 😉 van FEMZ. Danique is van alle markten thuis binnen FEMZ.

Zo verzorgt zij onze werkvoorbereiding maar tref je haar ook tijdens ieder denkbaar uitje. Van workshop tot quiz en alles daar tussenin. Danique weet met haar ervaring en enthousiasme van elk uitje een feest te maken!

Wanneer ze echt begint te shinen, is tijdens een creatieve handletter, crazy dots of 50 tinten workshop. Dan is helemaal in haar element :

naomi team FEMZ

Naomi

Onze gezond gekke Naomi is een kei in het enthousiasmeren van mensen! Zij krijgt dan ook elke groep mee tijdens een van de vele quizzen en dinerspellen welke zij voor ons verzorgd!

Naomi is erg gastgericht en maakt er samen met jullie een ludieke beleving van waar jullie nog lang met zin op terug zullen kijken!

Ymke team FEMZ

Ymke

Onze "Dramaqueen"! In de positieve zin van het woord dan 😉 Ymke heeft namelijk een passie voor drama (amateurkunst) en zet dit handig in tijdens de vele quizzen en
diner spellen die zij voor FEMZ verzorgt.

Enthousiast, vrolijk en altijd positief gestemd zijn kenmerken die haar goed omschrijven. Met haar ben je dan ook verzekerd van een feestje dat bol staat van plezier!

Josephine team FEMZ

Josephine

Josephine houdt wel van een feestje! Foute Bingo, Ik hou van Holland, Wie is de Mol? Josephine vindt echt alles leuk! Het maakt haar niet uit als ze het mensen maar naar de zin mag maken dan is zij in haar element!

Aukje team FEMZ

Aukje

Aukje is een van onze creatievelingen. Van thuis uit heeft ze al een flinke dosis creativiteit meekregen. Ook heeft ze tijdens haar stage binnen FEMZ alle kneepjes van het vak geleerd.

Aukje is inmiddels dan ook een echte professional als het aankomt op het verzorgen van een creatieve workshop. Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Aukje maakt er een bijzondere en creatieve ervaring van!

denise

Denise

Onze professionele art master! Van krijtbord tot tattoo art en van Pop art portret tot dikke dame! Denise is een creatieve professional in hart en nieren!

Naast haar creativiteit is Denise bijzonder gastvrij en beschikt zij over een engelen geduld. Ze heeft een goed kennis van technieken en deelt graag de fijne kneepjes met haar gasten.

Er is dan ook geen deelnemer tijdens haar workshop die niet met een geslaagde creatie op huis aan gaat!

Kirsten Team FEMZ

Kirsten

Kirsten komt in eerste instantie over als een lief en stil meisje. Lief is ze zeker wel hoor maar stil? 😉 laat je niet misleiden! Als Kirsten in haar game modus stapt dan staat ze daar ook!

Van elke citygame maakt
Kirsten een succes! Ze is zowel enthousiast, gastvrij als fanatiek en weet zich dan ook goed te verplaatsen in de deelnemers. Dit maakt van haar een echte Game leader!

Moana Team FEMZ

Moana

De jongste van het stel! Ondanks dat ze nog maar 18 lengtes jong is staat ze haar mannetje wel!

Moana liep stage binnen FEMZ en heeft alle aspecten mogen zien. Hierdoor is ze inmiddels uitgegroeid tot een all-round kracht. Je kan haar dan ook op tal van uitjes tegenkomen.

Mandy team FEMZ

Mandy

Mandy is een van onze allrounders. Ze vind het vooral leuk om mensen te entertainen en zet hier graag haar kwaliteiten voor in.

Ze heeft affiniteit met diy-en maar ook met eten en lekker koken. Je zult haar dan ook voornamelijk treffen tijdens een van onze creatieve en culinaire workshops.

Ons team

Het enthousiaste team van FEMZ staat 7 dagen per week klaar om jullie een fantastische beleving te bezorgen wat tot in de puntjes is verzorgd.

Ons team bestaat uit een gezellige club van enthousiaste spelleiders, quizmasters, culinaire en creatieve workshop coaches, kunst schilderes, fotografe, DJ en andere professionals. Allen zijn zij erop gericht om het jullie als gasten van FEMZ naar de zin te maken.

Zo gaan jullie na een uitje of event van FEMZ met een fijn en tevreden gevoel op huis aan!