Femz workshops en citygames

Een dynamische dag midden in de natuur.

Prijs: €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur.

Locaties

Locatie: Tilburg

Expeditie Robinson Uitje, overleef jij de eilandraad?

Samenwerking, rivaliteit, tactisch spel en inventiviteit komen terug in het unieke Expeditie Robinson uitje. Een uitdaging voor iedereen! De verschillende proeven welke in dit spel aan bod komen zullen samen zorgen voor een avontuur om nooit te vergeten. Zijn jullie de favorieten van de dag? Hebben jullie de meeste inzet getoond? Of zijn jullie na de eerste paar proeven een toontje lager gaan zingen? ;) Na de eilandraad weten we welk team als winnaar naar huis mag gaan.

Alsof jullie op zoek zijn naar voedsel wandelen jullie door een prachtige omgeving. Tijdens deze tocht wacht jullie een aantal uitdagende proeven welke jullie in teams tegen elkaar zullen uitvoeren. Iedere proef is anders. Je kunt denken aan hindernis proeven, balproeven, fysieke proeven, kennisproeven en natuurlijk zal ook de gevreesde eetproef niet ontbreken. Kortom het Expeditie Robinson uitje staat garant voor een flinke dosis teambuilding, dynamiek en een heleboel lol!

Waar speelt het Expeditie Robinson Uitje zich af?

Het Expeditie Robinson uitje speelt zich af in een bosrijke omgeving aan de rand van Tilburg welke zeer gemakkelijke per fiets of auto is te bereiken. Er zijn ook volop gratis parkeer mogelijkheden. Deze omgeving heeft alles wat je van een Expeditie Robinson locatie zou verwachten. Een flink bos, water, strand, sloten en meer! Kortom de perfecte locatie voor een uitdagend teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje in de natuur!

Uitbreiding van het Expeditie Robinson arrangement mogelijk!

Wil je graag een complete dag weg in de frisse buitenlucht beleven? Dan is het mogelijk om het uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ en extra drankjes. Ook vervoer van of naar deze locatie kunnen we indien gewenst voor jullie verzorgen. Ook hierin is er weer van alles mogelijk! Vertel ons je wensen en wij gaan graag voor jullie aan de slag!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €27,50 p.p.
Prijs va. 15 pers: €26,50 p.p.
Prijs va. 25 pers: €25,-
Prijs va. 50 pers: €22,50 p.p.
Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Prijs eten:

Basic: €15,50 p.p.
Medium: €17,50 p.p.
Uitgebreid: €19,50 p.p.

American buffet: €12,50 p.p.
Beer & Burgers: €17,50 p.p.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg en begeleiding door een ervaren trainer en outdoor specialist
  • gebruik van alle attributen en materialen
  • een prijs voor het winnende team

*Uit te breiden met BBQ en/of extra drankjes.