Femz workshops en citygames

Een stadsspel dat je echt een keer MOET spelen!

Prijs va. €25,- p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 deelnemers, Breda eo locaties in Brabant min. 15 deelnemers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg, Breda eo steden in Brabant.

BINGO Battle stadsspel, een vernieuwend en hilarisch spel in het centrum van de stad. Deze moet je echt een keer spelen!!

We kunnen je we vertellen hoe leuk dit nieuwe staddspel is, echter denk ik dat het beter is dat jullie dit zelf ervaren! Tijdens het BINGO Battle stadsspel gaan jullie op ludieke wijze de strijd met elkaar aan door het spelen van een virtuele bingo.

Jullie maken gebruik van onze game app, in je scherm zien jullie allerlei bingo ballen in de stad liggen. Wanneer je op een bal komt wacht jullie een opdrachten. Dit kan een raadsel, een vraag of doe opdracht zijn. Ook heb je een virtuele bingo kaart met nummer erop. Wanneer jullie de opdracht goed uitvoeren zal het nummer behorende dit nummer op je kaart worden gemarkeerd.

Er zijn maar liefst 5 verschillende prijzen te winnen tijdens het BINGO Battle stadsspel!

En dat is top! Want er zijn natuurlijk meerder prijzen te winnen! Het team wat na afloop het meeste punten heeft die wint de "grand Price" aan het einde van het spel. Maar let op! De andere teams kunnen prijzen stelen! Dit doen zij door als eerste een rijtje vol, een kruis en daarna de hele bingo kaart vol te spelen. Tactiek, snelheid en een heleboel teambuilding komen er dus aan te pas!

Heb jij dus wel in een ludiek en actief teamuitje, familiedag, vrijgezellendag of personeelsuitje in Tilburg? Dan is deze game echt een aanrader! Wil je meer weten of ben je op zoek naar een compleet arrangement voor jullie dag? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €29,50 p.p.
Prijs va.25 deelnemers: €27,50 p.p.
Prijs va.50 deelnemers: €25,- p.p.
Prijs va.100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
– uitleg en begeleiding
– gebruik van game app
– 5 prijzen rondes
– drankje bij ontvangst