Femz workshops en citygames

Een actief en informatief stadsspel.

Prijs: va. €12,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 personen.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur.

Locaties

Tilburg

Op een sportieve en ludieke manier Tilburg ontdekken? Dan is Streetgolf Tilburg een aanrader!

Een actieve tour door het centrum van Tilburg. Zowel sportief als informatief omdat jullie op deze route naar allerlei typisch Tilburgse bezienswaardigheden en bekende plekjes en pareltjes van onze stad worden geleid. Natuurlijk zullen we jullie hier ook over informeren.

Deze locaties zijn tegelijkertijd de holes waar het golf parcours heen leidt. Voorafgaand aan de Streetgolf Tilburg activiteit kunnen jullie op onze locatie jullie spelmaterialen ophalen. Hier zullen wij jullie voorzien van een korte uitleg en kunnen jullie bepakt met een trolley met clubs en ballen en meer op pad. Er zijn in totaal 10 holes waarop jullie elkaar mogen uitdagen in een golf duel! Je hoeft ze niet allemaal te spelen maar dit mag natuurlijk wel. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een drankje.

Jullie gaan met 2 teams samen op pad!

Anders dan bij andere aanbieders van Streetgolf games gaan jullie bij ons in groepen van 2 teams op pad. Bij elke hole daag je elkaar dan ook uit. Dit bevordert de teamgeest, fun en uitdaging! Aan het einde van het spel wordt gekeken wie van alle groepen de minste slagen nodig heeft gehad om het parcours af te leggen en zal dit team hiervoor met een prijs worden beloond!

Streetgolf Tilburg, Ideaal voor grote groepen!

Daar we niet werken met een vaste looproute maar met verschillende spel locaties is het Streetgolf Tilburg uitje ook zeer geschikt om met grotere groepen te spelen. We adviseren om hierbij dan wel gezamenlijk te starten en eindigen.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €19,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 15 pers: €17,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 pers: €15,- p.p. incl. btw
Prijs va. 50 pers: €12,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Incl. centrale uitleg door onze medewerker incl. drankje bij ontvangst + €3,50 p.p.

Specificaties

Incl:
– uitleg momentje bij het ophalen van de materialen
– gebruik van materialen
– scorelijst
– een prijs voor het winnende team
– prijsuitreiking met drankje