Femz workshops en citygames

Een stadsspel dat je echt een keer MOET spelen!

Prijs va. €25,- p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 deelnemers, Breda eo locaties in Brabant min. 15 deelnemers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg, Breda eo steden in Brabant.

Prijzenslag appgame, een vernieuwend en uitdagend spel in het centrum van Tilburg. Ga de uitdaging met elkaar in een strijd om "fantastische" prijzen!

Deze leuke city appgame is gebaseerd op het spel BINGO maar dan in een (inter) actief jasje. In team gaan jullie op pad en doen jullie verschillende locaties aan welke alle op de kaart voorzien zijn van een nummer. Eenmaal aangekomen op deze locatie wacht jullie een opdracht. Dit kan een vraag zijn maar ook een doe opdracht. Wanneer jullie de opdracht goed uitvoeren wordt het nummer van de opdracht van jullie virtuele bongokaart gestreept. Zo kom je steeds wat meer op voorsprong tijdens de prijzenslag appgame. Want heb jij als eerste een bepaalde combinatie vol dan steel jij een prijs van het andere team!

Er zijn maar liefst 5 verschillende prijzen te winnen tijdens de prijzenslag appgame!

En dat is top! Want er zijn natuurlijk meerdere prijzen te winnen! Ook zijn er met de opdrachten punten te verdienen. Het team wat na afloop het meeste punten heeft die wint de "grand Price" aan het einde van het spel.

Dus zorg dat je zo snel mogelijk ook zo veel mogelijk locaties bezoekt met jouw team en voer lekker veel opdrachten uitvoert. Alleen zo winnen jullie deze prijzenslag!!

Heb jij dus wel zin in een uitdagend en actief teamuitje, familiedag, vrijgezellendag of personeelsuitje in Tilburg? Dan is deze city appgame zeker wat voor jullie! Wil je meer weten of ben je op zoek naar een compleet arrangement voor jullie dagje uit in Tilburg? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €29,50 p.p.
Prijs va.15 deelnemers: €27,50 p.p.
Prijs va.25 deelnemers: €26,50 p.p.
Prijs va.50 deelnemers: €24,50 p.p.
Prijs va.100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
– uitleg en begeleiding
– gebruik van game app
– 5 prijzen rondes
– drankje bij ontvangst
– drankje na afloop tijdens de prijsuitreiking