Femz workshops en citygames

Gezelligheid kent geen tijd!

Prijs: va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min 10 pers. Breda eo. locaties 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg / Breda eo. locaties in Nederland

Dikke dames schilder workshop: gezelligheid kent geen tijd!

Wordt jij ook zo vrolijk van de gezellige schilderijen van de Dikke dames. Wij ook! Vandaar dat we een schilder workshop verzorgen in de stijl en naar het idee van de Dikke dames. Natuurlijk niet helemaal hetzelfde maar met dezelfde gezelligheid en plezier zullen wij de dikke dames schilder workshop brengen.

Onder leiding van onze workshop coach krijg je tips en tricks om een afbeelding handig met kwast over te zetten op een canvas van 40x40 cm. Eerst ga je aan de slag met het opzetten van een basis van alle hoofdlijnen welke in de afbeelding voorkomen. Deze lijnen vormen daarna de basis van je schilderij van waaruit je deze verder kunt opbouwen en afwerken. Dan rest nog de finishing touch en is jouw creatie klaar voor presentatie aan het grote publiek ;)

Een compleet bourgondisch Brabants uitje:

Alle uitjes van FEMZ worden compleet verzorgd incl. begeleiding, alle materialen en natuurlijk ook een lekker bakje koffie/thee met daarbij wat lekkers. Het moet vooral een gezellige boel worden. Ideaal dus ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander feestelijk uitje in Brabant.

Kleding en materialen:

We werken met acrylverf op waterbasis waardoor deze workshop geschikt is voor iedereen. Alhoewel we ook zullen zorgen voor beschermende schoftjes is het wel aan te raden om niet je allerbeste pak aan te trekken.

Nog meer gezelligheid?!!

Mag de workshop voor jullie nog wel wat meer aangekleed met bijvoorbeeld een heerlijke borrelplank, een lekker stuk taart of andere lekkernij? Of wil je na de workshop lekker uit eten? Laat het ons dan weten. Ook hierin is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een luxe 2-gangen high tea of een drie gangen diner bij een van de top locaties waarmee wij samenwerken. Vertel ons gerust je wensen en wij nemen de zorg graag uit handen.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • canvas doek van 40×40
  • voorbeelden
  • alle materialen
  • koffie/thee met wat lekkers