Femz workshops en citygames

Een originele en stoere workshop met een dito resultaat!

Prijs: va. €30,- p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 pers. Ben je met minder? Neem dan een kijkje bij onze inloop workshops.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

circa 2,5 - 3 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg

Houten wandbord maken, een echte klus workshop!

Je ziet ze tegenwoordig overal, houten wandborden. Ze zijn helemaal on trend! Maak tijdens de workshop houten wandbord je eigen welkomst bord voor in je gang. Of maak een naambord voor buiten, een keuken spreuk of geef een bord cadeau aan de newlyweds. De mogelijkheden zijn eindeloos! En het mooiste van alles, het design wordt speciaal voor jou gepersonaliseerd.

Voorafgaand aan de workshop krijg je van ons een overzichtje van de designs waaruit jij een keuze kunt maken. Dit zijn leuke teksten, maar ook designs welke gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen naam (zie foto). Laat ons weten wat je graag wilt en wij zorgen ervoor dat het voor je klaarligt.

Tijdens de workshop ga je lekker zelf aan de slag. Je maakt een keuze uit de vele kleuren beits en verf. Dan is het tijd om de handen eens echt even goed uit de mouwen te steken. Niet gevreesd! Het lukt altijd hoor ;) Onze workshop leiding neemt je stap voor stap mee in dit leuke proces zodat jij met een pracht exemplaar op huis aan gaat!

Tijdens de workshop schenken we koffie/thee en zullen we ook nog wat lekkers op tafel zetten. Mocht je graag een andere drankje willen nuttigen zoals bijvoorbeeld fris/bier of wijn? Ook dit is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden om jouw workshop verder aan te kleden ;)

Andere maten wandbord mogelijk:

We bieden de workshop houten wandbord maken standaard met vuren planken waardoor een bord ontstaat van circa 40x50 cm groot. Een andere maatvoering of houtsoort behoren tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €37,50 p.p.
Prijs va. 15 deelnemers: €35,-
Prijs va. 25 deelnemers: €32,50 p.p.
Prijs va. 50 deelnemers: €30,- p.p.
Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

Genoemde prijzen zijn op basis van onze locatie in het centrum van Tilburg. Daarnaast verzorgen we onze workshops tevens op locatie. Prijs: op aanvraag.

Heb je specifieke wensen of een beperkter budget? Maatwerk is mogelijk.

Incl:

-uitleg
-begeleiding
-vuren hout (bord wordt circa 40×50 )
-alle materialen
-koffie/thee met wat lekkers
-personalisatie