Femz workshops en citygames

Een lekker bonte bedoening dus!

Prijs. va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min 10 pers. Breda eo. locaties 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur

Locaties

FEMZ Tilburg / Breda eo. locatie in Nederland.

Schilder workshop Bonte Koe, kleurrijk en erg leuk om te doen.

Ga los op een doek van 40 x 40 cm met alle denkbare kleuren uit het kleurenpallet en maak je eigen landelijke creatie tijdens de schilder workshop Bonte koe schilderen. Het geeft ontspanning en is gewoon echt heel leuk om te doen! Ideaal ter invulling van een creatief teamuitje, een familiedag of ander creatief groepsuitje!

Verloop van de workshop:

Je wordt bij ons uiteraard gastvrij ( zoals we in Brabant zijn ;) ontvangen met koffie of thee en daarbij wat lekkers! Vervolgens zal onze ervaren workshop leidster met gevoel voor kleur en oog voor detail stap voor stap uitleggen hoe jullie te werk zullen gaan. Op deze manier zullen jullie toewerken naar jullie eigen Bonte Koe schilderij. Ervaring hiervoor is niet nodig. Door de praktische tips en tricks van onze professional lukt het iedereen. Jullie gaan dan ook allemaal met een geslaagde creatie op huis aan!

Schilder workshop Bonte Koe in een landelijke (boeren) omgeving?!

Wat deze workshop nog leuker maakt? Is als we deze verzorgen in een echte landelijke (boeren) setting. Zoals bijvoorbeeld op Camping Breehees. Met een kleiner gezelschap kunnen we schilderen tussen de koeien. En met mooi weer kunnen we met grotere groepen ook mooi naar buiten. Er is hierin van alles mogelijk. Ook in combinatie met een diner, oud Hollandsche spelen en meer! Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • canvas doek van 40×40
  • voorbeelden
  • alle materialen
  • koffie/thee met wat lekkers