Femz workshops en citygames

Een heerlijke creatieve workshop met een persoonlijk sieraad als resultaat.

Prijs: va. €29,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo locaties min. 15 pers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur.

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg, Breda e.o. locaties in Nederland

Sieraden maken met polymeerklei is superleuk om te doen en je gaat met een hand vol leuks op huis aan!

Tijdens de workshop sieraden maken met polymeer klei ga jij onder leiding van onze creatieve workshop leiding jouw eigen hangers en/of kralen maken van polymeer klei. Polymeer klei is een erg fijn en handig materiaal waar je alle kanten mee op kunt. Je kunt het rollen in elke gewenste vorm, vermengen met een andere kleur voor een marmer effect of je kunt er ook patroontjes in verwerken. Er is van alle mogelijk. Je mag gewoon lekker experimenteren en vervolgens een of meerder sieraden maken naar jouw eigen wens en smaak.

Het verloop van de workshop sieraden maken met polymeerklei:

Je wordt uiteraard ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Hierna volgt een korte uitleg over de verschillende materialen en ga je lekker snel zelf aan de slag! We hebben verschillende kleuren voorradig om uit te kiezen. Daarnaast kun je ook eigen kleuren maken door te mengen. We gaan circa 1 uur kleien. Hierna gaan de creaties een half uurtje in de oven om gebakken te worden.

In deze tijd zullen we even aandacht geven aan de innerlijke mensen. Een drankje met wat lekkers erbij komt op tafel. Hierna mogen jullie alvast in de verschillende sieraad onderdelen snuffelen om te kijken wat je uiteindelijk wilt gaan maken. We hebben zilver en goudkleurige materialen om te kiezen. Er zijn oorbelhangertjes, kettinkjes en enkele kralen om je sieraad mee af te werken. Wat en hoeveel precies je zult maken is ook een beetje afhankelijk van hoe snel je werkt en wat je wilt.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €34,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 pers: €32,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 50 pers: €29,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
* uitleg en begeleiding
* alle materialen
* onbeperkt koffie/thee
* wat lekkers voor tijdens de workshop
* een geschenk verpakking om de sieraden in mee te nemen.