Femz workshops en citygames

Leuk, leerzaam en helemaal van nu!!

Prijs: va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur

Locaties

Locatie: Tilburg/Breda eo.

Tekstbord maken, fun, leerzaam en helemaal van nu!!

Je ziet ze tegenwoordig overal.....houten tekstborden. Ze zijn hip, trendy en staan leuk in elk interieur. Maar als we eerlijk zijn, zijn de teksten van de borden die je in de winkels tegenkomt vaak erg zoetsappig en niet echt heel origineel en persoonlijk. Daarom zijn wij blij met onze creatieve workshop tekstbord maken. Tijdens deze workshop in Tilburg maak jij je eigen tekstbord voorzien van een tekst naar keuze.

Wil je graag een eigen tekst aanleveren. Dat kan. Laat dit ons dan even weten bij de reservering zodat we hier tijdig rekening mee kunnen houden. Indien je niets doorgeeft zullen wij zorgen voor een aantal teksten in de kleur wit of zwart.

Verloop van de workshop tekstbord maken:

Je wordt allereerst gastvrij ontvangen met een drankje en wat lekkers. Hierna volgt een korte uitleg van de workshop en gaan jullie lekker aan de slag. Om te beginnen maak je de keuze voor de basis van je mdf tekstbord. Kies jij voor pastel of stoer zwart of grijs als ondergrond. Er is van alles mogelijk.

Deze breng je aan op het bord waarna deze even moet drogen. Vervolgens vertelt onze workshop leidster eea over het materiaal wat gebruikt zal worden om de tekst aan te brengen op je bord. Wanneer je dit onder de knie hebt ga je jouw ontwerp over zetten op het bord. Het resultaat is een houten bord van circa 30x40 waar je trots op kunt zijn!

Andere maten tekstbord mogelijk:

We bieden de workshop tekstbord maken standaard aan met een mdf plaat van circa 30x40 cm groot. Een andere maatvoering behoort tot de mogelijkheden. Indien dit wenselijk is vraag dan gerust naar de opties.

Leuk met een lunch, high tea of diner!

Om je workshop uitje helemaal compleet te maken is het natuurlijk leuk om de workshop tekstbord maken te combineren met een lunch, high tea of lekker drie gangen diner. Heb je hierin interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Omdat we veel samenwerken met een aantal gerenommeerde restaurants in Tilburg en kan het soms voordeliger zijn om dit via FEMZ te boeken.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va.10 deelnemers: €32,50 p.p.

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p.

Prijs va. 50 deelnemers: €28,50 p.p.

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag.

Heb je specifieke wensen of een beperkter budget? Maatwerk is mogelijk.

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • houten bord van circa 30×40 cm
  • alle materialen
  • koffie/thee
  • wat lekkers