Femz workshops en citygames

Een gezellige creatieve workshop voor een paar uurtjes ontspanning.

Prijs: va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

FEMZ Tilburg min. 10 deelnemers FEMZ Breda eo locaties min. 15 deelnemers.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 3 uur

Locaties

Locatie:FEMZ Tilburg en op elke gewenste locatie in NL.

Workshop Etagére decoreren.

Die gezellige klets en thee momentjes worden straks nog leuker. En ook lekkerder! Want na de workshop etagére decoreren, kun je al het lekkers op je persoonlijke etagére presenteren. Elke deelnemer krijg van ons een witte basis etagére om te decoreren. Deze gaat hij of zij decoreren door middel van handletteren. Het resultaat is een persoonlijk en stijlvol object. Erg leuk ter invulling van een vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendinnendag in Tilburg. Daarnaast komen we ook op elke andere gewensten locatie in Nederland.

Verloop van de workshop etagére decoreren:

Je wordt allereerst ontvangen met koffie/thee en daarbij wat lekkers. De etagére staan reeds voor jullie klaar. Jullie kunnen dus direct beginnen. Onze workshop leidster zal eerst een en ander uitleggen over handletteren. Jullie gaan oefenen met letters om dit vervolgens toe te passen op je eigen etagére.

Heb je geen inspiratie? Geen probleem! Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig ter inspiratie. Wanneer je het ontwerp hebt gemaakt zet je deze over op je etagere. Vervolgens werk je het af met speciale porselein stiften.

Thuis moet het ontwerp nog een nachtje uitharden.  De volgende dag nog heel even in de oven en klaar. Je krijgt hiervoor van ons een duidelijke instructie mee. Hierna is de etagere afwas bestendig en klaar voor gebruik!

Uitbreiding mogelijk:

Zijn jullie op zoek naar een compleet dagje uit in Tilburg? Vertel het ons, wij denken namelijk graag mee. Wil je een combinatie met een lekkere lunch, cocktailworkshop, diner, dinerspel etc? Er is bij ons van alles mogelijk!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 deelnemers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
uitleg en begeleiding
een witte 3-laags etagere
alle materialen
koffie/thee met wat lekkers