Femz workshops en citygames

Ontwerp je eigen mini poster tijdens de populaire workshop.

Prijs: va. € 25,- p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo. locaties min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2,5 uur

Locaties

Locatie: Tilburg / Breda eo. locaties in Nederland.

Workshop handletteren, ontwerp een poster met jouw favoriete quote!

Handletteren is helemaal in. Het is erg populair en je ziet het dan ook overal. Op tafels, ramen, posters, uitnodigingen, verpakkingen,... noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een handletter ontwerp op gemaakt. En het leukste,... je kunt het zelf ook leren tijdens onze workshop handletteren.

Tijdens de workshop handletteren leren we je handige trucjes en geven we je tips waarmee je zelf een eigen ontwerp kunt maken. Na een korte uitleg over de basis van het handletteren en uitleg van de verschillende lettertypen gaan jullie eerst wat oefenen met het tekenen van de verschillende letters. Daarna maak je een schets van je eigen kaart op a4 formaat en maak je deze helemaal af met pen om vervolgens mee naar huis te nemen.

We hebben voor het formaat a4 gekozen omdat we er dan zeker van zijn dat iedereen zijn of haar ontwerp af krijgt binnen de daarvoor bestemde tijd. Het zou zonde zijn als sommigen dit niet redden. Een groter formaat is overigens wel mogelijk hoor. De workshop duurt dan enkel wat langer en we vragen hiervoor een kleine meerprijs p.p.

Welk formaat je ook kiest (a4) je krijgt je eigen poster op een hip houten klembordje mee naar huis zodat je deze gelijk neer kunt zetten om ervan te genieten of om cadeau te geven.

Een compleet dagje uit.

Van geconcentreerd handletteren krijg je ook trek ;) Wellicht dus een goed idee om de workshop te combineren met bijvoorbeeld een uitgebreide high tea of drie gangen diner. Er is van alles mogelijk!

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 deelnemers: €27,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 deelnemers: €25,- p.p. incl. btw

Prijs. va. 100 deelnemers: op aanvraag

 

 

Specificaties

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • gebruik van materialen
  • koffie/thee met wat lekkers tijdens de workshop
  • a4 kaarten
  • een houten klembord passend bij het formaat van jouw poster.