Femz workshops en citygames

Een originele workshop voor een creatief groepsuitje!

Prijs: va. € 29,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min. 10 pers. Breda eo min. 15 pers. Minder in overleg mogelijk

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 - 2,5 uur.

Locaties

Locatie: FEMZ Tilburg, Breda e.o. locaties in Nederland

Workshop leren clutch maken, creatief, gezellig en helemaal in!

Heb jij een tassentic? Ben je dol op leer en alles wat hierbij hoort zoals de structuur, de geur en alle warme kleuren? Dan is de workshop leren clutch maken misschien wel wat voor jou! Tijdens de workshop leren clutch maken ga je namelijk in de weer met een heleboel leer. Hiermee ga jij je eigen clutch of portemonnee maken.

We starten de workshop natuurlijk gastvrij met een lekker bakje koffie of thee. Hierna volgt een korte uitleg van onze workshop coach. Dan komt het patroonpapier op tafel en gaan jullie bepalen wat de vorm en maat van je eigen clutch gaat worden. Wanneer dit klaar is komt het leer op tafel. We hebben normaal gesproken verschillende tinten bruin en zwart op voorraad. Mocht je een specifieke kleur willen dan kunnen we even kijken wat de mogelijkheden zijn. Enfin, uit het leer ga je de vorm van je clutch snijden en gaan we de clutch in elkaar zetten. Dit gaan we doen met een speciale naaisteek. Tot slot werken we de flap van de clutch af met een decoratief element. Wat dit is? Daar is maar een manier voor om hierachter te komen ;)

Voor ieder creatief groepsuitje!

De workshop leren clutch maken is een echte aanrader voor als je op zoek bent naar een creatieve invulling voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander groepsuitje. Iedereen kan het en je gaat hoe dan ook met een accessoire naar huis wat helemaal bij je past.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €34,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 25 pers: €32,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 50 pers: €29,50 p.p. incl. btw

Prijs va. 100 pers: op aanvraag

 

Specificaties:

Incl:

  • uitleg
  • begeleiding
  • lap leer (a3)
  • alle materialen
  • koffie/thee
  • wat lekkers