Femz workshops en citygames

Leuk, leerzaam en een leuk item voor mee naar huis!

Prijs: va. €27,50 p.p.

Aantal deelnemers

Tilburg min 10 pers. Breda eo. locaties 15 pers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 2 uur.

Locaties

FEMZ Tilburg en op iedere eigen locatie in Brabant.

Workshop stempels maken, ontdek hoe jij eenvoudig je eigen dessin ontwerpt!

De workshop stempels maken is een erg leuke en creatieve workshop waarmee je een heleboel kanten op kunt. Zo maak je een eigen stempel naar keuze on ontwerpt hier vervolgens je eigen dessin mee. Dit doen wij op een (make-up) etui welke je na afloop direct mee naar huis kunt nemen. Zo heb je gelijk plezier van je werk! Maar je kunt je stempel natuurlijk ook gebruiken voor het maken van je eigen cadeau papier, kaartjes, logo..noem maar op.

Wat mag je van de workshop stempels maken verwachten:

Zoals altijd wordt je allereerst ontvangen met een kopje koffie/thee met wat lekkers. Hierna volgt een kort uitleg over de verschillende technieken en komen de verschillende illustraties op tafel om te gebruiken of om inspiratie mee op te doen. Je gaat je eigen ontwerp je maken en overzetten op het materiaal wat later je stempel gaat worden. Dan gaan we snijden / gutsen. Als je stempel klaar is gaan we deze testen op papier. Dan nog je kleuren kiezen en je kunt starten aan jouw etui. Deze wordt nog mooi afgewerkt door iets aan de rits te hangen en je bent klaar!

De workshop stempels maken heeft alles in huis wat je van een creatief middagje uit mag verwachten. Het is gezellig, leerzaam en je gaat ook nog eens met een leuk accessoire op huis aan.

Deelnemers & Prijs:

Prijs va. 10 pers: €32,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 pers: €29,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 50 pers: €27,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 100 pers: op aanvraag

Specificaties:

Incl:
* uitleg en begeleiding
* alle materialen
* onbeperkt koffie/thee
* wat lekkers voor tijdens de workshop