Femz workshops en citygames

Lekker, uitdagend en erg leuk!

Prijs: va. €42,50 p.p.

Aantal deelnemers

Vanaf 10 deelnemers, minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dage per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 3,5 uur.

Locaties

FEMZ te Tilburg

De Food Battle Kookworkshop, uitdagend, fun en erg lekker!

Tijdens de Food Battle Kookworkshop gaan jullie in kleine teams de culinaire strijd met elkaar aan door het bereiden van verschillende overheerlijke gerechten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt er gepresenteerd en geproefd. Maar ook beoordeeld! Jullie gaan elkaars gerechten namelijk beoordelen op smaak, presentatie en een goed verhaal!

Maar het uitje zou natuurlijk niet De Food Battle heten wanneer er geen spel element in zou zitten dat roet in het eten zou kunnen gooien ;)

Tijdens de avond zijn er namelijk ook verschillende battles. Battles waarin jullie kennis over eten, ingrediënten en etiquette wordt getest. Maar ook jullie kook skills worden onder de loep genomen. Denk aan een uit snij challenge, het boodschappenspel en meer opdrachten die jouw team wat dichter bij de overwinning zullen brengen. Of juist niet?

Wanneer je een battle wint levert dit je bepaalde privileges op tijdens de workshop. Zou mag je bijvoorbeeld een belangrijk ingrediënt bij een ander team wegnemen. Je mag een minpunt aan een ander team toebedelen en bij een battle mag je zelfs een gerecht uitkiezen wat niet mag worden beoordeeld. Kies jij dat gerecht van jezelf dat niet helemaal goed was gelukt? Of die showstopper van het andere team? Kom erachter tijdens de avondvullende kookworkshop The Food Battle op onze sfeervolle studio in Tilburg!

Combineren is uiteraard mogelijk:

Wil je de Food battle kookworkshop onderdeel laten uitmaken van een compleet teambuildings programma? Dit kan natuurlijk. In overleg stellen we graag een passend voorstel op maat samen wat geheel bij jullie past. 

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 10 deelnemers: € 47,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 15 deelnemers: € 45,- p.p. incl. btw
Prijs va. 25 deelnemers: € 42,50 p.p. incl. btw
Voor €10,- p.p. extra kunnen de drankjes tevens worden afgekocht.

Incl:
ontvangst met een drankje en wat lekkers
uitleg en begeleiding
alle ingredienten
recepten ( deze zullen we tevens per mail nazenden )
3 consumpties
koffie/thee na
( totaal dus 5 drankjes )