Femz workshops en citygames

Voor de asperge liefhebbers!

Prijs: va.€42,50 p.p.

Aantal deelnemers

Minimaal 15 deelnemers. Minder in overleg mogelijk.

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Circa 3 uur

Locaties

Kookstudio Het Patronaat te Tilburg

Asperge Kookworkshop

Ook zo dol op asperges? Dan kun jij je lol op tijdens deze asperge kookworkshop. Tijdens deze workshop gaan we zoals de naam al doet vermoeden allerlei heerlijke gerechten bereiden met Asperges in de hoofdrol. Onze culinaire workshop coach met een passie voor koken en lekker eten leert je alles wat je moet weten over de asperges. Van schillen tot diverse manieren van bereiden. Dit alles komt aan bod tijdens de asperge kookworkshop. Ben je met een grote groep en zijn er ook deelnemers die geen asperges lusten? Daar kunnen we natuurlijk ook rekening mee houden.

Verloop van de asperge kookworkshop

Je wordt in onze professionele kookstudio het Patronaat ontvangen met een lekker drankje. Hierna worden de recepten uitgedeeld en volgt een korte instructie. Hierna gaan jullie in groepjes aan de slag met het bereiden van allerlei lekkers. Wanneer de gerechten klaar zijn is het tijd om met zn allen aan tafel te gaan. Hier gaan jullie genieten van het lekkers. Natuurlijk schenken we tijdens het koken en dineren ook nog wat lekkere verfrissingen. In totaal zijn dit 3 drankjes en dan is er nog koffie/thee na.

Kookstudio Het Patronaat

Kookstudio Het Patronaat bevindt zich in het monumentale pand Het Patronaat in hartje centrum Tilburg. Tegenover 013 en parkeergarage Tivoli. Hier beschikken wij over een professionele keuken met alles erop en eraan. Onze kookworkshops worden daarentegen niet verzocht door koks maar door enthousiaste culinaire workshop coaches met een passie voor koken en lekker eten. En erg belangrijk met een goed gevoel voor sfeer en gastvrijheid! Met onze kookworkshops ben je dan ook verzekerd van een geslaagde avond uit.

Wijnarrangement (met sommelier)

Het is  mogelijk om de kookworkshop uit te breiden met een wijnarrangement. Onze sommelier heeft de lekkerste wijnen geselecteerd bijpassend bij de gerechten welke jullie hebben bereid. Tevens kan hij hier ook alles over vertellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Deelnemers & prijs:

Prijs va. 15 deelnemers: € 47,50 p.p. incl. btw
Prijs va. 25 deelnemers: € 45,- p.p. p.p. incl. btw

Prijs va. 40 deelnemers: op aanvraag

Optioneel: afkoop dranken €10,- p.p.

Specificaties:

Incl:
-uitleg en begeleiding
-ontvangst met een drankje en wat lekkers
-receptuur (deze zullen we na afloop per mail toezenden)
-alle ingredienten
-3 consumpties p.p. tijdens de workshop
-koffie/thee na