Femz workshops en citygames

Filter - Toon alles
creatieve zaterdag
familiedag uitjes
particulieren citygames
particulieren creatief
particulieren culinair
particulieren kookworkshop
particulieren quizzen
Studenten uitje
vrijgezellenfeest vrouwen
vrijgezellenfeest mannen
Sorteer op Prijs

Particulieren

Activiteiten voor een ludiek vrijgezellenfeest, actief vriendenweekend of
originele familiedag in Tilburg. Maar ook op locatie door heel Nederland.

We ontvangen je graag op één van onze sfeervolle centrum locaties in Tilburg. Hier staat ons enthousiaste team van begeleiders klaar om jullie uitje tot in de puntjes te verzorgen! Daarnaast komen we ook graag naar jullie toe om voor jullie een top activiteit op een gezellige locatie ergens in het land te verzorgen. 

Of je nu op zoek bent naar een actieve game of quiz voor jullie vriendenuitje of naar een workshop met een pikant tintje voor een vrijgezellenfeest? Alles kan! Met een ruim aanbod van maar liefst 90 leuke activiteiten, en ruim 10 jaar ervaring in de branche vinden wij een passende invulling voor iedere gelegenheid en elk budget. En hebben wij het niet? Dan helpen we je graag met een aanbod op maat!

Neem een kijkje in ons ruime aanbod in workshops, games, quizzen en arrangementen en stel je ideale vriendenuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander uitje Tilburg, Breda of op locatie samen! Vele tevreden gasten zijn je al voorgegaan. Dat kun je ook teruglezen in de enthousiaste reacties!

Graag tot ziens bij FEMZ!

Fun & Feest!