Femz workshops en citygames

Op een leuke manier met taal spelen!

Prijs: va. €5,- p.p.

Aantal deelnemers

Va. 50 leerlingen

Tijdsduur

Op maat

Locaties

Op elke gewenste locatie mogelijk

School workshop creatief met taal, op een leuke en trendy manier met taal spelen!

We hebben gemerkt dat je door middel van een creatieve workshop handletteren scholieren op een leuke manier kunt interesseren voor taal. Het is ook niet voor niets dat deze techniek zo populair is op eigenlijk alle social media kanalen. De workshop spreekt de scholieren enorm aan waardoor ze zeer gemotiveerd zijn om in deze korte workshop met taal aan de slag te gaan. Na afloop van de school workshop creatief met taal gaan de leerlingen voldaan en trots op huis aan met een handgeschreven creatie.

Voorgaande school workshops die wij mochten verzorgen.

We kunnen deze workshop geheel op maat verzorgen. Het is maar net welk doel of thema je vanuit de school hieraan zou willen koppelen. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden vind je hieronder enkele voorbeelden van scholen workshops welke wij in het verleden hebben verzorgd.

  • Jij bent top! De leerlingen schreven een kaart voor elkaar met hierin een positieve boodschap voor de ander.
  • Mini poster. De leerlingen gingen aan de slag met hun eigen favoriete quote en maakten hiervan vervolgens een mini poster op a4 formaat.
  • Tegel wijsheden. Een witte tegel werd voorzien van een spreekwoord.
  • Een bordje geluk. De leerlingen schreven elk hun eigen porceleinen bord. Deze werden na afloop als groot wand kunstwerk bij elkaar aan de muur gehangen.

Kortom, er is van alles mogelijk. Al onze school activiteiten worden volledig op maat gemaakt. Deze invulling is afhankelijk van het doel, aantal leerlingen, tijdsduur en budget. Wij vinden bijna altijd een passende invulling. Wil je meer weten over wat we voor jullie school kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag!

Deelnemers & Prijs:

Vanaf 50 pers.
Prijs op aanvraag.

Onze scholen workshops worden geheel op maat ontwikkeld daar de invulling afhankelijk is van tijdsduur, aantal leerlingen, locatie en budget.

Specificaties:

Incl. begeleiding, maatwerk en alle materialen.