Femz workshops en citygames

Persoonlijk en fun!

Prijs: va. €9,50 p.p.

Aantal deelnemers

Va. 50 leerlingen

Datum en tijd

In overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

Op maat

Locaties

Op elke gewenste locatie mogelijk

Pop art drip painting. Je eigen artsy portret kunstwerk!

Een heerlijk ontspannen workshop om te doen met een erg gaaf eind product. Namelijk een pop art zelfportret met een extra creatieve twist! Namelijk de techniek van dripping. De leerlingen leren een en ander over kleur gebruik en wat juist wel en niet te doen. Ze kunnen hiermee zelf gaan uitproberen en testen wat voor hen wel en niet werkt. Het resultaat is een trendy schilderij wat persoonlijk is en helemaal eigen gemaakt door de leerling zelf.

Doordat het zo persoonlijk is zul je merken dat de scholieren erg gemotiveerd zijn om er het beste van te maken. Na afloop gaan ze vol trots en voldoening op huis aan met hun eigen pop art drie painting! Een erg leuke ervaring die ook nog eens een positieve uitwerking heeft!

Diverse formaten mogelijk voor je pop art drip painting.

Wanneer de scholieren allemaal hun eigen doekje zullen gaan maken werken we standaard met een formaat canvas van 20x20 cm. Echter is hierin van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een XL doek waar de studenten samen aan werken. Hierdoor komt er een extra element van samenwerken bij de workshop kijken. Een groter doek per leerling kan uiteraard ook. Maar net wat de wensen zijn vanuit jullie school.

Kortom afhankelijk van jullie wensen, doelen en budget zullen wij invulling geven aan deze creatieve workshop.

Deelnemers & Prijs:

Vanaf 50 pers.
Prijs op aanvraag.

Onze scholen workshops worden geheel op maat ontwikkeld daar de invulling afhankelijk is van tijdsduur, aantal leerlingen, locatie en budget.

Specificaties:

Incl. begeleiding, maatwerk en alle materialen.