Femz workshops en citygames

School workshop Tape art, origineel, creatief en super strak! Samen aan de slag tijdens een middag creatief bezig zijn met je klasgenoten. Gezamenlijk werken aan een groot kunst object voor in de aula, of op creatieve wijze inspelen op de themaweek van school. Dit zijn slechts een paar mogelijkheden waarvoor de school workshop tape art zich uitermate goed leent. De workshop tape art is creatief en wij ook ;) Wanneer jullie aangeven interesse te hebben in deze workshop vorm zullen...

Prijs: op aanvraag

Aantal deelnemers

In overleg.

Datum en tijd

In overleg 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

In overleg

Locaties

FEMZ Tilburg maar ook op andere locaties in Brabant (0,35 ct per km )

School workshop Tape art, origineel, creatief en super strak!

Samen aan de slag tijdens een middag creatief bezig zijn met je klasgenoten. Gezamenlijk werken aan een groot kunst object voor in de aula, of op creatieve wijze inspelen op de themaweek van school. Dit zijn slechts een paar mogelijkheden waarvoor de school workshop tape art zich uitermate goed leent.

De workshop tape art is creatief en wij ook ;)

Wanneer jullie aangeven interesse te hebben in deze workshop vorm zullen wij met jullie samen bekijken wat jullie wensen zijn. Wat de beschikbare tijd is en wat past binnen het budget. Op basis hiervan zullen wij een voorstel maken.

Vertel ons gerust je wensen of doel van de dag en wij gaan hier graag mee aan de slag!

Het verloop van de workshop tape art:

Bij aanvang worden jullie natuurlijk eerst gastvrij verwelkomt bij de workshop. Hierna volgt een korte inleiding van de workshop leiding over de verschillende soorten tape welke we gebruiken en de verschillende technieken die de leerlingen kunnen hanteren.

Hierna gaan zij al vrij snel zelf aan de slag met een eigen creatie! Of een gezamenlijk werkstuk. Het resultaat is een gezellige en creatieve middag samenwerken met een origineel kunstwerk als aandenken!

Deelnemers & Prijs:

Op aanvraag. Dit is geheel afhankelijk van wat er gemaakt wordt, hoe lang het duurt en wat het budget is.

Incl.

-uitleg en begeleiding
-div. soorten en kleuren tape
-gebruik van materialen
-houten ondergrond (div. maten mogelijk)
-voorbewerking