Femz workshops en citygames

Ga lekker los met verf!

Prijs: op aanvraag

Aantal deelnemers

In overleg.

Datum en tijd

In overleg 7 dagen per week mogelijk.

Tijdsduur

In overleg

Locaties

FEMZ Tilburg maar ook op andere locaties in Brabant (0,35 ct per km )

Workshop Verf Smijten, ga lekker los met verf!

Wil je een echte leuke en creatieve workshop ter invulling van jullie teamuitje, personeelsdag, schoolactiviteit of familiedag? Kan jullie muur of ander object op de zaak wel een mooi persoonlijk kunstwerk gebruiken? Willen jullie jezelf samen even lekker los gooien met verf?! Boek dan de workshop verf smijten op maat! Je zult ervaren hoe lekker het is om samen creatief aan de slag te gaan. Je mag gooien, spuiten met een supersoaker, stippen en meer!

Over verf smijten:

Verf smijten ook wel action painting genoemd is een vorm van abstracte kunst waarbij de schilder het schildersdoek als het ware te lijf gaat. Het is de bedoeling dat er vooral veel beweging in de techniek zit zodat je na afloop aan het doek af kunt lezen welke bewegingen eraan vooraf gingen.

Het gaat bij deze kunstvorm niet echt om het eindresultaat, maar om de herinnering aan het maken van het kunstwerk en aan de actie, bijvoorbeeld het ritmisch drippen van verf op het doek. Verf smijten is een spontane schilderkunst, waarin de bewegingen van de maker duidelijk zijn te herkennen.

En juist omdat het verf smijten over de herinnering van het maken gaat, ga je na afloop van deze workshop met een creatie naar huis die je in een blik op je muur aan deze bijzondere activiteit laat herinneren.

Daarnaast is het natuurlijk gewoon superleuk en lekker om jezelf helemaal te laten gaan door het smijten met verf!! ;)

Een workshop verf smijten op maat.

De workshop verf smijten kan op verschillende manieren worden ingevuld. Er kan worden gekozen om een muur of bepaald object te voorzien van een persoonlijk kunstwerk. Het kan misschien zijn dat je een training hebt waarbij de deelnemers alle kaders los moeten laten. De mogelijkheden zijn eindeloos en lenen zich uitermate voor tijdens een event, teamuitje, trainingssessie, schooldag of andere creatieve intermezzo. Vertel ons gerust jullie wensen en wij denken hierin graag mee!

 

Deelnemers & Prijs:

Op aanvraag. Dit is geheel afhankelijk van wat er bewerkt wordt, hoe lang het duurt hoeveel er dient te worden afgeplakt en wat het budget is.

Incl.

-uitleg en begeleiding
-verf
-afplakken
-gebruik van materialen
-beschermende kleding en schoen hoesjes
-in overleg (te bewerken objecten)